Black Sea Railway Project Forberedt

sort hav jernbaneprojekt forberedt
sort hav jernbaneprojekt forberedt

Ordu Social Sciences High School forberedte et Black Sea Railway Project (KADEP) til at præsentere de studerende for TUBITAK.
Ordu Social Sciences High School Project Consultant Teacher Deniz Demirkan, projektstuderende Enes Celik, Kemal Sener og Mehmet Eren Aksu deltog i besøget.

De studerende, der forklarede projektet; ”Det er et jernbaneprojekt, der er forberedt inden for rammerne af KADEP (Black Sea Railway Project), udarbejdet af eleverne på Ordu Social Sciences High School inden for rammerne af et bæredygtigt udviklingsprojekt til udvikling, velfærd og beskæftigelse i Sortehavsregionen. Vores projekt er tæt knyttet til alle Sortehavs-provinser mellem Istanbul og Artvin og vil være den største gnist i udviklingen af ​​disse provinser. Inden for dette projekt er jernbaner af to typer og vil salve for disse smerter ved Sortehavet i person- og godstransport. I lyset af videnskabelige undersøgelser og artikler er det blevet konstateret, at omkostningerne til konstruktion af motorveje til 1 km er 8.19 millioner $ / km, og omkostningerne til højhastighedstog for 1 km er 4.53 Million $ / km. Derudover blev de årlige rutinemæssige vedligeholdelsesomkostninger for 1 km-motorvejen bestemt som 65.514 TL, og de årlige rutineomkostninger for 1 km-statens jernbane var 13.703 TL til årlige enhedspriser. Som et resultat blev jernbanerne fundet tre gange dyrere end motorveje. Black Sea Railway Project vil både bidrage positivt med hensyn til eksport og produkt input og output til alle provinser i Sortehavsområdet baseret på de undersøgelser, der er givet ovenfor og vil også tjene som Black Sea Express, fordi det vil bære passagerer. I denne forbindelse anmodede vi til Ordu Chamber of Commerce and Industry om oplysninger om Black Sea Region Railway Project. Vi takker Şükrü Köksal, generalsekretæren for Ordu Chamber of Commerce and Industry og Chamber of Industry and Commerce før ham, som har givet os den nødvendige information og interesser. Ve (Hærbegivenhed)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar