Nationale højhastighedstogsæt skal produceres med TÜLOMSAŞ-oplevelse

transportproblemer med Eskisehir flyttede til parlamentet
transportproblemer med Eskisehir flyttede til parlamentet

Transportproblemer fra Eskişehir-folk flyttet til forsamlingen; CHP Eskişehir Stedfortrædende Utku Çakırözer Ministeriet for transport og infrastruktur 2020-budgetforhandlinger under overtagelsen opfordrede minister Mehmet Cahit Turan'a Eskişehirliler til at løse problemerne så hurtigt som muligt.

Eskişehir High Speed ​​Train-billetter anvendt i Eskisehir og Eskişehir-billetembargo indebærer, at det er uretfærdigt for dem, der ønsker at se Eskisehir, Cakirozer i løbet af den sidste 5 500'un-ulykke på Kırka-Seyitgazi-Afyon-motorvejen, Eskişehir del af den dobbelte bane, dobbeltvej som en dobbeltvej ønskede at blive bestået. Çakırözer opfordrede til produktion af High Speed ​​Train sets på TÜLOMSAŞ.

Lås op ESKISEHIR YHT AMBARGOS

CHP Çakırözer Plan og budgetkommission under forhandlingerne om transport- og infrastrukturministeriets krav og problemer med Eskişehirli ønskede at blive løst så hurtigt som muligt. Cakirozer opfordrede til produktion af højhastighedstogsæt i Eskisehir og fornyede kravene fra de vikarer, der arbejder i jernbanerne, for at blive bemandet.

Eskişehir og Eskisehir på højhastighedstog, der ønsker at se ambassaden spørge Turan Cakirozer minister, embargo af billetten er uretfærdig overfor Eskisehir, sagde han. Med oplysning om, at Eskişehir-beboere og dem, der vil se Eskişehir, ikke kunne finde billetter til Eskişehir på YHTs, sagde Çakırözer, “Ankara-Eskişehir, Ankara-İstanbul højhastighedstog, der foretager ture til Istanbul fra Eskişehir til vores borgere, der ønsker at købe et embargo, når de står over for disse tog. Istanbul-Ankara tog fra Istanbul til Eskisehir til en passager, der vil gå 'Ingen billet.' kaldes, Ankara, Konya, der ønsker at gå til passagerbilletten er let tilgængelig. I dette tilfælde tvinges passagerer, der skal til Eskişehir, til Eskişehir, når de rejser til Ankara eller Konya ved at betale mere 30-lira. Dette er så uretfærdigt. Både Eskişehir-medborgere og dem, der ønsker at se Eskişehir-offer. Denne billetembargo skal straks opgives. ”

PERCENT 18 PROFIT FORBINDES IKKE FORBINDELSE MED OFFENTLIG SERVICEFORPLIGTNING

Çakırözer henledte også opmærksomheden på Revisionsrettens rapporter, larda Reports 'højhastighedstog for at generere indtægter over omkostningerne ved offentlig service er uforenelig med forpligtelsen. bestemmelse foretages. TCA forener ikke 18-overskuddet med forpligtelsen til offentlig service. Du ved, højhastighedstationen blev bygget med en build-drive-transfer-model. Passagergaranti blev givet til denne station via valutaveksling. 1,5 dollars + moms for hver passager. Omfatter alle passagerer, der afgår fra Ankara Railway Station. 18-overskuddet, som også afspejles i TCA-rapporterne, var resultatet af denne passagersikkerhedsforpligtelse

TRANSÆTESÆTNINGER MED HØJ HASTIGHED SKAL produceres i TULOMSER

Cakirozer tog også op spørgsmålet om produktion af højhastighedstogsæt i Eskisehir, og industrialisterne og arbejderne i Eskisehir, TÜLOMSAŞ'in har magten til at fremstille sæt. Çakırözer sagde, “Eskişehir er stedet, hvor den første tyrkiske bil Devrim blev produceret og Karakurt, en af ​​de første tyrkiske damplokomotiver. Højhastighedstogsæt skal produceres af TULOMSAS, jernbaner skal produceres af vores arbejdere. Fordi TÜLOMSAŞ er den mest passende platform til dette formål. TÜLOMSAŞ er det ideelle lokomotiv til YHT-produktion, da det er det eneste lokomotivproducentfirma i vores land. Ikke kun TÜLOMSAŞ imiz Vores industrialister i Eskişehir, andre komponenter i Eskişehir, jernbanearbejdere er alle fast besluttet på at gøre dette. ”

Cakirozer udtrykte også problemerne med jernbanearbejdere, vikarer, der skulle være fuldt bemandede og opfordrede til, at jernbanerne, der arbejder i SEEs, bliver permanente.

HVORFOR STARTE IKKE TARIFFFLYTTREJSE

Çakırözer, i mange år på dagsordenen for Eskişehir, og stadig ikke startede rutefly, planlagte flyrejser til Turhan'a spurgte hvorfor. Çakırözer sagde, orum jeg har bragt denne dagsorden og generalforsamlingen op i årevis. Eskisehir har en lufthavn. Hr. Formand, ministre, premierministre kommer og holder indlæg i Eskişehir. De roser, hvor succesfulde Turkish Airlines er i Eskişehir, men de er ikke klar over, at Turkish Airlines ikke flyver til Eskişehir. Desværre har vi en lufthavn, men vi kan ikke få din støtte til at få dette sted til at fungere. Planlagte fly skal startes i Eskişehir ”.

Den mest dødsulykke befinder sig på vejen i 5-ÅR KLOKKEDE ØR

Cakirozer bragte dagsordenen for Eskisehirs dødsfald under budgetforhandlingerne, Kirka-Seyitgazi-Afyon-vejen, Saricakaya-vejen og Alpu-Beylikova-Mihallıçcık-vejen ønskede at være færdig så hurtigt som muligt.

Seyitgazi-Kırka-Afyon-vejen over den sidste 5 500'nun-ulykke, der henleder opmærksomheden mod Çakırözer, Afyon Denne vej fra Afyon til Eskişehir dobbeltvej, såsom kajak, to ture, to ankomster. Efter Gazlıgöl er Kırka-SeyitgaziEskişehir siden smal, bøjninger, og der er mange ulykker. Det kaldes "måde at dø på." Det var bare 53 ulykke i år. Blandt alle motorveje i Eskişehir er denne vej den vej med de højeste dødsfald. Men jeg har været parlamentsmedlem i fem år, før mig siges det sandsynligvis i årtier, men desværre er ørerne spærret for denne vej, der skal bygges. Vi kan ikke finde en samtalepartner. ”

MÅDER OPHOLDER IKKE SOM VÆRDELSE AF VALG

Çakırözer mindede om de lovede veje i valgperioden og lagde grundlaget: ”Der løfter løfter på valget, men desværre er der ingen bevægelse efter valget er slut. Sarıcakaya-vej, hvor præsidenten lovede mange gange og lagde grundlaget. Igen lige før lokalvalget 'Vi gør det'. Det var endnu en måde at dø på. Eskişehir-Alpu-Beylikova-Mihalıççık vej. Disse veje bør ikke kun være et løfte om valg, men en sti, der ikke vil blive lagt. Disse skal være færdige, så vores borgere ikke dør, ulykker ikke sker. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar