CHP spurgte Gurer-minister Turhan svarede: TCDD-boliglån

tcdd logi udlejes
tcdd logi udlejes

CHP Gürer spurgte Turhan minister svarede: TCDD sovesale leje; Besvarelse af det skriftlige spørgsmål fra CHP-MP Ömer Fethi Gürer, transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan sagde, at efterspørgslen fra 500-personale, der arbejder i TCDD og ønsker at drage fordel af institutionens boliger, ikke kunne imødekommes.

en dagI henhold til rapporten fra Hüseyin Şimşek; CHP Gürer, minister Turhans anmodning om at besvare det skriftlige spørgsmål, der blev forelagt formandskabet for Parlamentets store nationale forsamling, antallet af ansatte, der arbejder inden for TCDD, og ​​status for dette personale, der blev bedt om at drage fordel af virksomhedsboligerne. Gürer spurgte også virksomhedens personale om indtægterne fra den lejede bolig i stedet for at blive brugt.

Turhan reagerede på CHP Gürer'ins bevægelse, TCDD 13 tusind 993 personale i opgaven, institutionen kan bruge antallet af ansatte 2 tusind 335 annonceret. Turhan, 488-personale, rapporterede imidlertid, at trods efterspørgslen efter boliger. Turhan sagde, at de lejede 239 logi, 674.8 tusind tusind indkomst, sagde han.

370 HOUSING

Minister Turhan erklærede, at der er 5 tusind 800-boliger, der tilhører TCDDs generaldirektorat. Han sagde, at han er blevet overført til Generaldirektoratet, og 131 er blevet revet af tekniske grunde i de sidste tyve år.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar