Stor Opportunity E-Bike Bicycle Industry i Tyrkiet

større muligheder for at cykle i cykelbranchen kalkun
større muligheder for at cykle i cykelbranchen kalkun

Tyrkiet står over for en stor mulighed i cykelbranchen: e-cykler. Efterspørgslen efter e-cyklen, også kendt som ”pedal-drevet elektrisk cykel ada i verden, vokser hurtigt. Tyrkiet hvorfor e-cykler er ved at blive en af ​​de største leverandører i de europæiske lande? På Turkishtime-Bicycle Industry Association (BISED) Joint Mind Meeting blev de ting, der skal gøres for at nå dette mål, drøftet, og prioriterede opgaver blev fastlagt.

Modereret af Prof.Dr. Dr. Emre Alkins møde med BİSED-præsident og Arzu Bisiklet formand Esat Emniyet, Accell Bicycle General Manager Hilmi Anıl Şakrak, CYCLEUROPE Formand Önder Şenkol, Salcano bestyrelsesmedlem Bayram Akgül, BİSAN vicegeneraldirektør Ümit Onur Yüksel, Shimano Bicycle A .Şti. Partner og General Manager Metin Cengiz, Shimano Bisiklet A.Ş OEM Salgschef Faruk Cengiz, Accell Cykel vicechef General Manager Selim Ataz, Ümit Bisiklet Export Manager Büşra Hande Doğanay, Kron Bisiklet A.Ş. Generalkoordinator Burak Trappe, Asli Bicycle Marketing Master Servet Emniyet, Güler Dynamic Bestyrelsesformand Kenan Güler og Turkishtime formand Filiz Özkan deltog i mødet.

større muligheder for at cykle i cykelbranchen kalkun
større muligheder for at cykle i cykelbranchen kalkun

“Stor mulighed Var

EU inden for grænserne af de adspurgte angiver, at skønnes at være ca. 10-12 millioner e-cykel markedet, xnumx'l år i bemærke dette tal vil stige til 2030 millioner enheder Tyrkiets e-cykel, de understregede ville være en af ​​de største leverandører af de europæiske lande.

Indtil januar 2019 havde Kina den største andel på det europæiske marked. Men 18 Den januar 2019 meddelte Europa-Kommissionen, at der blev indført en pedalassisteret antidumpingafgift for elektrisk cykel fra Kina. Selv om antidumpingafgiftssatsen varierer afhængigt af virksomhederne, har 33,4-procentdelen, der generelt anvendes, fuldstændigt blokeret salget af pedalunderstøttede elektriske cykler fra Kina til EU.

I henhold til arbejdet fra European Bicycle Industry Association (EBMA) ville 2019 millioner e-cykler blive eksporteret fra Kina til EU i 1, hvis denne antidumpingansøgning ikke var startet. Igen, ifølge en undersøgelse foretaget af EBMA, inaktivering af markedet i Kina er blandt de lande, der vil drage størst fordel af denne situation kommer til Tyrkiet.

E-DEAL BIKE TYRKIET vil sikre CAPTURE PARAMETRENE 10

Side Industri

Underbranchen i cykelsektoren er ikke dannet. Men cykling er ikke en ny sektor i Tyrkiet. Der er virksomheder, der har gjort dette i 50 år. Der er dog ingen indenlandske leverandører. Derfor har sektoren ikke tilstrækkelig fleksibilitet. Dette gælder også for e-cykler. Trin til dannelse af underindustrien bør tages så hurtigt som muligt.

clustering

Der er behov for en klynge af e-cykler for at løse underbranchen. Det ville være meget nyttigt at sikre en sådan klynge i forhold til public relations, sænke omkostninger, produktivitet, konkurrenceevne og menneskelige ressourcer. En sådan klynge påvirker også regeringens incitamenter positivt. Det er nødvendigt at handle hurtigt for at evaluere mulighedsvinduet på e-cyklen. Tyrkiets modstandere i tilfælde af Polen, Bulgarien, Portugal, er der taget skridt, der allerede i Ungarn.

Batteri og motor

De kritiske dele af e-cyklen er batteriet og motoren. Branchen bør fokusere på produktion af batterier og elektriske motorer, der udgør 70-80-procenter i stedet for lave omkostningsdele på e-cykler. Eller i det mindste en af ​​disse to produkter, der er fremstillet i Tyrkiet inden for sektoren bringer en meget fordelagtig position.

Akkrediteret laboratorium

Et andet vigtigt krav er etablering af et akkrediteret testlaboratorium til at betjene hele sektoren. Der er et stort behov for et testcenter med ISO 9000, laboratoriecertificering og tilhørende akkreditering. Et akkrediteret og autonomt laboratorium kan etableres inden for BISED. Denne test skal udføres for hver model inden eksport. Testprocessen er ikke sådan en lang og kostbar laboratorium i Tyrkiet er mere end sædvanligt. Dette påvirker sektorens konkurrenceevne negativt.

Udenlandsk kapital

bør sikres Udenlandske investorer kommer til Tyrkiet. Til dette bør et værdiforslag præsenteres for potentielle udenlandske investorer. For at tiltrække udenlandsk kapital er det også fordelagtigt at øge populariteten af ​​"Made in Turkey" opfattelse i Europa inden for cykelproduktion.

Regeringsstøtter

Regeringstilskud er vigtige for at løse sektorens grundlæggende problemer. Støtte til oprettelse af et testlaboratorium er især kritisk. Staten yder i øjeblikket denne støtte til mærker. Hvorfor skulle cykelindustrien ikke drage fordel af disse understøttelser, når kontrakten fremstilles? Støtte til køb af cykler bør også overvejes. I Europa er der i øjeblikket støtte til cykelindustrien i tre lande. I Sverige er for eksempel køb af e-cykler forsynet med refusionstøtte op til 1.000 euro. I Østrig er der også 300-500 Euro-regeringsstøtte til almindelig fragt- og e-fragtcykler.

Human Resources

Et af de vigtigste problemer i cykelsektoren er manglen på menneskelige ressourcer. Både ingeniører og teknikere har et stort underskud på menneskelige ressourcer. Sektoren bør begynde at arbejde for at hæve sine egne menneskelige ressourcer.

Problemet med trapper

Der er stadig forudbetalte eller lavt sælgere i sektoren. Dette er et af de strukturelle problemer. Stegeproduktion kan være et vigtigt problem for indenlandske producenter i udenrigshandel. Der er et stærkt behov for statsovervågning.

Samarbejde med Automotive

Et stærkt samarbejde med bilindustrien, især F & U, kan etableres. Det vides, at bilfirmaer er åbne for alternative investeringsområder. Investeringer, der kræves af cykelsektoren, og som kræver en stærk virksomhedsstruktur og finansiering, kan realiseres i samarbejde med bilindustrien.

At være hurtig

EU skal tage elektrisk assisteret cykel fra Tyrkiet, hurtig, fleksibel, og at være konkurrencedygtige. Dette kræver kvalitetsstandarder. E-cyklen siger ikke bare 'Jeg tog en cykel og installerede en motor og et batteri.' Det er nødvendigt at tage hensyn til problemer som certificering af det producerede køretøj og batteriets levetid.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar