Formandskab for statsarkiver til ansættelse af kontraheret personale

statsarkiver for at ansætte kontraheret personale
statsarkiver for at ansætte kontraheret personale

Formandskab for statsarkiver for at ansætte kontraheret personale; Der rekrutteres personale til at blive tildelt enhederne Ankara og Istanbul under formandskabets statsarkivformandskab. Ansøgninger foretages mellem 2-13 december 2019. Ansættelse af tekniker, tekniker, ingeniør, diætist og andre tekniske servicepersonale vil blive forsynet med faglig praksiseksamen og restauratør og mundtlig eksamen. Formandskabet for formandskabets statsarkiver vil give i alt 76 kontraheret personale.

KRAV TIL ADMISSIONENS UNDERSØGELSE

1. For at have de kvalifikationer, der er specificeret i afsnit (A) i den forskellige artikel 657 i embedslovens lov nr. 48,

2. For at være positive som et resultat af sikkerhedsundersøgelser og / eller arkivundersøgelser,

3. For at bære de læringsbetingelser, der kræves i tabellen nummereret Bilag-1,

4. 01 januar 2020 har ikke nået en alder af 35, (født den eller efter 01.01.1985)

5. Undersøgelse af offentligt personale (B), afholdt af OSYM i 2018; at have modtaget mindst halvtreds (3) point baseret på KPSSP (93) score for kandidater, KPSSP (94) for kandidater og KPSSP (50) karaktertyper for gymnasier,

6. Kandidater kan kun ansøge om en stilling fra de stillinger, der er angivet i tabellen nummereret Bilag-1. Kun en provins (Ankara-Istanbul) vil ansøge om denne ansøgning. Valg, der er foretaget til mere end en position eller for mere end en provins (Ankara-Istanbul), accepteres ikke.

7. Hvis medarbejderne i en 4 / B kontraheret stilling i offentlige institutioner og organisationer ikke har den samme titel på den kontraherede stilling, de ønsker at ansøge om, og den 4 / B kontraherede personaleposition, de arbejder for i øjeblikket,

8. Ansøgere, hvis kontrakt opsiges, mens de arbejder i en 4 / B-kontraktansat stilling i offentlige institutioner og organisationer, skal have afsluttet en (4) års ventetid fra den sidste ansøgning, hvis de ansøger om den samme titel som den 1 / B kontraherede personalestilling inden opsigelsen.

Formandskab for statsarkiver Kontraktsbestemte lønninger
Formandskab for statsarkiver Kontraktsbestemte lønninger

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar