Health Sciences University rekrutterer akademisk personale

universitet for sundhedsvidenskaber
universitet for sundhedsvidenskaber

Bestemmelserne i forordningen om bestemmelse og anvendelse af det akademiske personale i de statslige institutioner for videregående uddannelser, der er offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende, dateret 02.11.2018 og nummereret 30583 til følgende afdelinger på Health Sciences University, Forordning om fremme og udnævnelse af højere uddannelsesinstitutioner, 2547 Forordningen om de principper, der skal overholdes i undervisning i sprog og loven om embedsmænd nr. 657. I overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 48 rekrutteres instruktør. Ansøgninger, der viser sig at være uegnede til de annoncerede positioner, betragtes som ugyldige.

Professorerne har status som permanent status, og ansøgningsskemaet, hvor ansøgernes CV fortsat specificerer Araştırma Main Research Work, det notariserede lektorat og de andre dokumenter, der anmodes om i ansøgningsskemaet, udarbejdes ved at tilføje 6 (Six) CD'er eller Portable Memory (USB). skal ansøge personligt til rektoratets personale afdeling inden for 15 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​annoncen.

Lektorer er i permanent status og inkluderer ansøgningsskemaet, curriculum vitae, notarized lektorattest og andre dokumenter, der anmodes om i ansøgningsskemaet med 4 (Fire) CD'er eller Portable Memory (USB) og filen udarbejdet af 15 dag. inden for rektoratets personaleafdeling.

4 (Fire) cd'er, der indeholder ansøgningsskemaet, curriculum vitae, notarized ph.d.-certifikat og andre dokumenter, der anmodes om i ansøgningsskemaet for de kandidater, der vil ansøge om lægeens fakultet.
Bærbar hukommelse (USB) ved at tilføje den fil, de forberedte i 15 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen, skal gælde for de relevante enheder personligt

Andre afsløringer og overvejelser

- Kandidater kan kun ansøge om én annonce, hvor de opfylder deres særlige betingelser inden for den samme annonceringsperiode. Kandidater, der har vist sig at have indsendt mere end en annonce, annulleres.

- Originalen eller den attesterede kopi af certifikatet, der bekræfter ækvivalensen af ​​eksamensbeviser, der er opnået fra udlandet af Rådet for Videregående Uddannelse, skal vedlægges de krævede dokumenter.

- De ansøgere, der vil ansøge om fakultetets personale, vil blive forundersøgt af ”Pre-Examination and Evaluation Commission ula, der skal nedsættes af vores rektorat og de tilknyttede enheder og ansøgninger fra de kandidater, der viser sig at opfylde kravene, vil blive accepteret.

- Ansøgerne vil ikke blive udnævnt eller aflyst, hvis ansøgerens betingelser senere viser sig at være upassende.

- For ansøgninger om fremmedsproglige uddannelsesenheder skal minimumskrav være opfyldt i overensstemmelse med de relevante artikler i forordningen om de principper, der skal overholdes i undervisning i fremmedsprog og undervisning i fremmedsprog i institutioner for videregående uddannelser.

- Detaljeret information om annoncen http://www.sbu.edu.tr/ eller 0216 418 96 16.

BEMÆRK: Fakultetsmedlemmer, der er tildelt personalet på universitetet, kan tildeles i to år i de indenlandske og internationale enheder, som vores rektorat anser for passende i overensstemmelse med universitetets behov.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar