Tarsus University rekrutterer permanent

Tarsus University rekrutterer akademisk personale
Tarsus University rekrutterer akademisk personale

For at blive ansat i det faste personale i Tarsus University Rectorate-enheder rekrutteres 657 / D for embedsmænds lov nr. 4 / D, 4857 arbejdsret og regulering af procedurer og principper for rekruttering af offentlige institutioner og organisationer af X-NUMX.

Meddelelsen om fast personale vil blive offentliggjort på webstedet for IS-KUR mellem 16-20.12.2019 datoer, og ansøgningerne fra de kandidater, der opfylder betingelserne, fremsendes personligt til Mersin provinsielle direktorat for Mersin / servicecentre eller : www.iskur.gov.tr De skal gøre kl.

Beskæftigelse Håndtag Beskæftigelsesstatus Uddannelsesstatus Count Indkøbsmetode
Privat sikkerhed

Guard

Normal / Standing Kandidatuddannelse

(High School and Equivalent School)

6 Forelæsninger og mundtlig eksamen

ALMINDELIGE BETINGELSER

a) No. 2527 de kan frit tyrkiske udenrigsminister Noble erhverv og Arts i Tyrkiet, offentlig, privat eller erhvervsorganisationer forbehold af bestemmelserne i loven om Kør dem til at være en tyrkisk statsborger,

b) Forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og funktionen af ​​denne ordre, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, korruption, bestikkelse, tyveri, svig, svig, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, selvom amnesti ikke at blive dømt for lovovertrædelser af hvidvaskning eller smugling af aktiver som følge af lovovertrædelsen

c) ikke at have medlemskab, medlemskab eller tilknytning til eller tilknytning til strukturer, enheder eller grupper eller terrororganisationer, der er bestemt af National Security Council til at handle mod statens nationale sikkerhed,

d) Ikke at samarbejde med terrororganisationer, ikke for at hjælpe disse organisationer, til at bruge eller bruge offentlige ressourcer og ressourcer til at støtte disse organisationer, ikke til at fremsætte propaganda for disse organisationer,

e) ikke fratages udøvelsen af ​​offentlige rettigheder,

f) Ikke at være forbundet med militærtjeneste (have udført, udsat eller fritaget),

g) Pension, alders- eller invalidepension fra enhver social sikringsinstitution

ikke modtage.

SÆRLIGE BETINGELSER

a) At være mindst gymnasium og tilsvarende skolekandidater

b) At have med succes afsluttet den grundlæggende uddannelse af privat sikkerhed i henhold til lov nr. 5188 og at have et privat sikkerhedskort udstedt af guvernørskabet.

c) At have afsluttet alderen på 18 fra den sidste ansøgningsdag, ikke for at have modtaget en alder af 35,

HISTORIE OG STED

03 / 01 / 2020 den 10: 00 afholdes i konferencesalen på vores universitet i nærvær af en notar.

INTERVIEW DATO OG PLACE

Kandidater, der har ret til at deltage i samtalen med datoen, tidspunktet og stedet for samtalen,https://www.tarsus.edu.tr vil blive annonceret i afsnittet "Meddelelser". Meddelelsen på vores universitets websted er i form af en anmeldelse, og der vil ikke være nogen anmeldelse til adresserne til de berørte per post. Kandidater, der ikke ansøger eller ikke deltager i samtalen på de datoer, der er angivet i meddelelsen, anses for at have afkaldt deres rettigheder og kan ikke kræve nogen rettigheder.

BESKRIVELSE

1. Kandidater, der har ret til at blive udnævnt som et resultat af deres ansøgning til de annoncerede stillinger, skal ansættes som faste arbejdstagere i overensstemmelse med bestemmelserne i arbejdsretten nr. 4857.

2. Kravene vil blive opfyldt på niveau med Mersin Central og tilknyttede distrikter, og ansøgninger fra dem, der er bosiddende i Mersin, vil blive accepteret fra meddelelsesdatoen.

3. I overensstemmelse med den relevante disciplinærlovgivning fra offentlige institutioner og organisationer accepteres ikke ansøgninger fra dem, der er udvist fra deres stillinger eller erhverv.

4. Kandidatlister, lotteriresultater og andre meddelelser, der er meddelt universitetet af byŞ-KUR https://www.tarsus.edu.tr vil blive annonceret i afsnittet om adressemeddelelser ”på webstedet. Der gives ikke nogen skriftlig anmeldelse til de kandidater, der deltager i lotteriet og de kandidater, der er placeret som et resultat af lotteriet. Efter lodtrækning fra listerne erklæret af byŞ-KUR, vil 4-etage blive interviewet.

5. Kandidater, der ikke har de kvalifikationer, der er planlagt til placeringen som følge af placeringen, har afgivet falske, vildledende eller forkerte udsagn. Selv hvis det er gjort, annulleres tildelingsprocedurerne, og hvis der betales et gebyr til dem af administrationen, kompenseres dette beløb sammen med den juridiske interesse. Kandidater, der ikke indsender de krævede dokumenter inden for fristen på trods af kvalifikationerne og betingelserne for det personale, de vil blive placeret i, udnævnes ikke til opgaven.

6. Antallet af kandidater, der skal erstattes af dem, der ikke er udnævnt, eller som ikke kan udnævnes, fordi de ikke opfylder ansættelsesbetingelserne, vil blive fastlagt blandt suppleanternes kandidater. 10759 / 1-1

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar