TCDD 3. Regionens traditionelle efterårstæppeturnering afslutter

den traditionelle efterårssvingnings feltturnering blev afsluttet
den traditionelle efterårssvingnings feltturnering blev afsluttet

TCDD 3. Traditionelt organiseret af det regionale direktorat deltog 20-holdet og spillede som en samlet 52-tæppet feltfodboldturnering startede den 21.11.2019 den 02.12.2019 i den sidste kamp mellem İZBAN og TCDD Liman Spor-hold sluttede.

Den sidste kamp sluttede med sejren fra İZBAN Spor Selim Koçbay 3.Bölge Manager, IZBAN AS General Manager Seckin Mutlu, TCDD Transportation Inc. Izmir Regional Manager Habil EMIR, TCDD Izmir Port Operations Manager Serdar GÖRÜR, assisterende regionchef Nizametdin Çiçek, Servicechefer, NGO-repræsentanter, jernbaner, İZBAN-personale, havneansatte og mange fodboldfans fulgte efter.

Regionchef Koçbay, der siger, at turneringen traditionelt arrangeres hvert år øger solidariteten og motivation i organisationen, takker alle atleter, der deltog i turneringen og præsenterede deres cups og medaljer til de vindende hold.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar