TCDD Transportation rekrutterer faste arbejdstagere (263 offentlige arbejdere)

tcdd transport offentligt personale til at gøre faste arbejdere
tcdd transport offentligt personale til at gøre faste arbejdere

TCDD Transportation foretager løbende rekruttering af arbejdstagere; Fra 21. december 2019 offentliggjorde TCDDs generaldirektorat for publikation 263 meddelelser om offentlige indkøb. Meddelelse om rekruttering af TCDD-personale offentliggøres på İŞKURs websted den 23. december. Ansøgninger slutter den 30. december 2019.


Kandidater vil kun kunne ansøge om et af de arbejdskraftskrav, der er annonceret i ŞŞKUR. Fra den frist, der er angivet i den arbejdsstyrke, der blev annonceret i ,ŞKUR, kræves det, at kandidater skal gå graduering fra de specificerede skoleafdelinger.

Kandidater, der finder sted på den endelige liste, der er annonceret af İŞKUR, skal deltage i den mundtlige eksamen med fotokopier af følgende dokumenter og TCDD Taşımacılık A.Ş. Generaldirektoratets websted (www.tcddtasimacilik.gov.t er1) Informationsformular og ansøgningsskema for jobanmodning tcddtasimacilik.gov.t er TCDD Taşımacılık A.Ş. Generaldirektoratet for Human Resources Afdelingen Arbejds- og beskæftigelseslovgivning Filialrum nr: 2050 Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nej: 3 Altındağ / ANKARA personligt eller per post. Ansøgere, der ikke indsender deres dokumenter, får ikke adgang til den mundtlige prøve.

De ansøgere, der vil blive inkluderet på den endelige liste, der er annonceret af ŞKUR, vil blive annonceret efter udløbet af fristen for papirarbejdet. Ansøgere med ufuldstændige eller upassende dokumenter vil ikke blive accepteret.

Mundtlig eksamen TCDD Taşımacılık A.Ş. Generaldirektoratet. Detaljer om eksamen vil blive annonceret på vores hjemmeside efter levering af dokumenterne. (www.tcddtasimacilik.gov.t er)

TCDD Transportation Co. Generaldirektoratet for Arbejde vil være underlagt Arbejdsloven nr. 4857. Arbejdernes prøveperiode er 4 måneder. Kandidater, der begyndte at arbejde på TCDD Taşımacılık AŞ, vil ikke være i stand til at anmode om en overførsel i mindst 5 år.

TCDD-transport 263 Rekruttering af arbejdstagere

79 arbejdere som maskinarbejdere, 29 arbejdere som værktøjsmaskiner og maskinarbejdere, 23 arbejdere som lokomotivreparatør, 27 arbejdere som elektriker, 23 arbejdere som maskinreparatør, 52 arbejdere som vognfremstilling og reparatør, 29 arbejdere som svejser rekruttering, mekanisk køretøjsfacilitet, apparatur og kranoperatør, inklusive 1 arbejdstagerrekruttering af i alt 263 faste arbejdstagere vil blive udført til personale.

Påkrævede dokumenter fra ansøgere

1- Ansøgningsskema
2- Læringsbevis,
3- Kopi af identitetskort,
4- Forensisk register med identifikationsnummeret for Republikken Tyrkiet, (med anklagemyndigheden eller e-regeringsadgangskode) www.turkiye.gov.t er vil blive hentet fra adressen, retsregistret for dem med retslige poster vil blive bedt om en retsafgørelse.)
5- Militærstatuscertifikat (angiver demobilisering, udsættelse eller fritagelse).
6- KPSS Konklusionsdokument (annoteret 28.11.2018)
7- Informationsformular om jobanmodning (med foto)
8- “Togingeniør (niveau 4)” Erhvervskvalifikationscertifikat (11UY0035-4)

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer