TCDD og dets datterselskaber

tcdd og dets tilknyttede selskaber
tcdd og dets tilknyttede selskaber

TCDD og dets datterselskaber Abdullah Peker, formand for Transport- og jernbaneansaternes fagforening, afgav en skriftlig pressemeddelelse om rekruttering af 3,477 underentrepriser, der arbejder på TCDD og dets datterselskaber (TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ).

Pekers skriftlige erklæring er som følger; Imiz Vores underleverandører, der arbejder i alle slags job i offentlige institutioner og organisationer, venter forhåbentlig på personalet, hr. Embedsmænd, du har ikke ret til at skuffe disse mennesker. Det er imod forfatningsloven ikke at give personale i nogle institutioner, mens de er i nogle institutioner.

Egenskaber TCDD og dets datterselskaber TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜVASAŞ skal give alle underleverandører en hurtig indsats for at forhindre materielle og moralske tab.

Ingen institution har overlegenhed og forskel fra nogen anden institution. Faktisk er underleverandører, der arbejder i TCDD og TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜVASAŞ, arbejder i tungere og mere risikofyldte værker end andre institutioner.

I staten er der kontinuitet, underentreprenører, der arbejder i hver institution, skal have lige rettigheder og lige betingelser.

Disse mennesker, der modtager deres løn ved mindsteløn og forsøger at leve i mangel på levebrød, er de mennesker, der forsvarer deres land på pladserne i juli.

Underentreprenørers løn skal være mindst 3000 Tl. Løn for ansatte på jernbaner bør tages som et højere grundlag. Dette kræver forståelse af den sociale stat. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar