TCDD og dets datterselskaber

tcdd og dets tilknyttede selskaber
tcdd og dets tilknyttede selskaber

TCDD og dets datterselskaber Abdullah Peker, formand for Transport- og jernbaneansaternes fagforening, afgav en skriftlig pressemeddelelse om rekruttering af 3,477 underentrepriser, der arbejder på TCDD og dets datterselskaber (TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ).


Pekers skriftlige erklæring er som følger; ”Vores underleverandører, der arbejder i alle mulige job i offentlige institutioner og organisationer, venter med håb, kære embedsmænd, I har ingen ret til at skuffe disse mennesker. Mens personale gives i nogle institutioner, er det i modstrid med forfatningen, at nogle institutioner ikke udnævnes.

Funktioner TCDD og dets datterselskaber TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜVASAŞ skal straks gives personalerettigheder til alle underleverandører, der arbejder med stor indsats og forhindrer materielle og moralske tab.

Ingen institution har nogen overlegenhed eller forskel fra en anden institution. Selv underleverandører, der arbejder i TCDD og TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ, arbejder i tungere og risikable job sammenlignet med andre institutioner.

I staten er der kontinuitet, underentreprenører, der arbejder i hver institution, skal have lige rettigheder og lige betingelser.

Disse mennesker, der modtager deres løn ved mindsteløn og forsøger at leve i mangel på levebrød, er de mennesker, der forsvarer deres land på pladserne i juli.

Lønnen til underleverandører skal være mindst 3000 TL. Lønene til dem, der arbejder i jernbaner, skal lægges til grund. Den sociale statsforståelse kræver dette. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer