Højspændingsadvarsel fra TCDD!

tcddden karaisali bucagi belemedik højspændingsadvarsel på jernbanen
tcddden karaisali bucagi belemedik højspændingsadvarsel på jernbanen

Højspændingsadvarsel fra TCDD; I Adana vil anlæggelsen af ​​jernbanen Belis Karis Karaisalı District 13 efter sigende blive leveret fra december.

I en skriftlig erklæring fra TCDDs generaldirektorat vil konstruktionen af ​​jernbanelektrificeringslinjen mellem Karaisalı Bucağı Belemedik 13 2019 volt spænding blive givet fra december 27500 sagde.

Udsagnet, elektriske togledninger til at navigere under, røre ved polerne, henvende sig til ledere og røre ved de ledninger, der falder ned på jorden, er farlige for sikkerheden i liv og ejendom, borgerne blev bedt om at være forsigtige.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar