Tjenester, der letter livet fra TCDD

Kontakt Ali direkte
Kontakt Ali direkte

TCDD-generaldirektør Ali İhsan Uyguns artikel med titlen ler Services Making Life Easyier From TCDD Ra blev offentliggjort i decemberudgaven af ​​Raillife magazine.

TREDJE ARBEJD FRA TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

For TCDD efterlader vi endnu et år, hvor vi har afsluttet ganske intense, aktive og stolte værker. De vigtige nationale og internationale projekter, som vi lancerede i 2019, vil blive kendt som vigtige milepæle for at gøre vores organisation til et verdensomspændende brand.

Mens vi planlægger vores fremtid, fokuserer vi på F & U-aktiviteter og stræber efter at producere det bedste til vores jernbaner med innovative tilgange. Brug af nationale ressourcer i denne proces er et must.

Direktoratet for Ledelse af Jernbaneforskning og Teknologi Center (DATEM), Kardemir, Karabuk Iron and Steel Industry and Trade Inc., Karabuk University, Atılım University, TUBITAK i samarbejde med et vigtigt F & U-projekt, vi har opnået. Hvert år før den N indenlandske varer uge X fejret i 12-18 december, vil skinnerne, der er produceret udelukkende af husholdninger, og hvis hårdhedsforhold er blevet øget med de termiske processer i patenteret TCDD, øge slidstyrken i smalle radiuskurver (bøjninger) med 3 gange. At disse skinner reducerer fremtidige omkostninger til vedligeholdelse af tog er et godt eksempel på den merværdi, der leveres af den indenlandske og nationale tilgang.

En af vores vigtigste opgaver er at gøre livet lettere for vores handicappede borgere, der overvinder alle de vanskeligheder, de står overfor. Vi lancerer Orange Table Service på vores 13-station, som gør det muligt for handicappede passagerer at modtage hjælp før og efter rejsen på ”Handicappedes verden”. Nu har handicappede, der kommer til vores stationer og stationer, betroet os ...

Hav en dejlig tur sammen og ønsker dig succes.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar