Thales vinder australske Sydney Subway Extension Tender

Thales vinder Australien Sydney Metro Subway Extender Tender
Thales vinder Australien Sydney Metro Subway Extender Tender

Thales vandt bud på udvidelse af Sydney Underground til City and Southwest og underskrev Central Control and Communications-kontrakten.


Denne kontrakt om udvidelse af Sydney Underground's centrale kontrol- og kommunikationssystemer er et kæmpe projekt. City Metro og XTRUMX underskrev en kontrakt med Hong Kong-baserede MTR Corporation om udvidelse til Southwest (SMCSW) på AUD millioner (EUR 250 million).

Thales vil designe, fremstille, levere, teste og igangsætte centrale kontrol- og kommunikationssystemer i SMCSW-udvidelsesprojektet. Sydney Metro er en udvidelse af North West (SMNW) projektet, hvis netværk inkluderer 66 mile jernbanelinjen og 31 metrostation, fra Chatswood til Sydney Harbour og fra Sydney's CBD til Sydenham.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar