Kazakhstan Leading Company inden for transport

sah logistik
sah logistik

Vej- og søtransport har længe været blandt de mest rimelige transportveje i verden. I de senere år er mange logistikvirksomheder begyndt at operere på grund af, at både eksport- og importkravene har nået ret høje niveauer på grund af vores lands ekspansion. Vores firma, der har taget vigtige skridt inden for indenlandsk og international land- og søtransport, har fundet sted blandt disse virksomheder i lang tid og har fulgt udviklingen i sektoren tæt siden det første trin i sektoren og har implementeret alle innovationer i sektoren. har været en af ​​de sjældne rederier.

især Forsendelse til Kasakhstan Arin Logistics, som er et af de første foretrukne transportfirmaer af eksportørimportvirksomheder på grund af sine forskellige værker inden for sit felt, har en meget erfaren position inden for forsendelse af alle slags produkter, der produceres i vores land til Kasakhstan. Vores firma har arbejdet inden for mange områder såsom komplet lastbiltransport i Kasakhstan, delvis godstransport, ikke-overdreven tung transport og containeroverløbstjenester Vores firma udfører problemfri og sikker transportdrift under opsyn af indenlandske og udenlandske højmodelle lastbiler og erfarne chauffører. Vores virksomhed, der har betydelige forskelle mellem sine konkurrenter inden for transportsektoren, leverer service af høj kvalitet til sine kunder med sine ansatte, der konstant er på vagt med 7 / 24 arbejdsmentalitet.

Vores land er beliggende i mange byer i Istanbul, Ankara og Izmir, hovedsagelig transportaktiviteter Rederier Kasakhstan Under ledelse af Araklık Logistics holder det pulsen i sektoren. Vores virksomhed er en af ​​de mest foretrukne og foretrukne transportfirmaer i sektoren, da det er en kilde til information for alle sine kunder og kolleger med dens erfaringer fra Kasakhstan i mange år. Vores firma udfører forsendelser under forsikring af lastbilrapport og cmr-forsikring i både eksport og importtransport og leverer logistiktjenester baseret på tillid. Det leverer overførsel eller direkte service af alle godskoncerner, der planlægges sendt fra Kasakhstan til alle europæiske lande gennem transittransit gennem vores land.

Nyheder: Mehmet Ali BAL
Nyhedsfeed: malatya transport

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar