TMMOB Kanal Istanbul-projekt En katastrofe forberedt af Human

tmmob kanal istanbul projekt udarbejdet af en menneskelig håndkatastrofe
tmmob kanal istanbul projekt udarbejdet af en menneskelig håndkatastrofe

TMMOB Istanbul Provincial Coordination Board afholdt en pressekonference på Chamber of Architects Istanbul Metropolitan Branch om VVM-rapporten om Canal Istanbul-vandvejsprojektet.


På pressekonferencen, hvor TMMOB Istanbul Provinsielle koordinationsudvalgs sekretær Cevahir Efe Akçelik læste den forklarende tekst, arkitektenes afdeling for rådgivende udvalgs sekretær Mücella Yapıcı og prof. Dr. Dr. Haluk Eyidoğan realiserede projektet og dets virkninger.

Vi advarer IGEN! KANALEN ISTANBUL-PROJEKT SKAL PASSERES FØR DET ER FOR FOR sent!

For nylig ses det, at de forberedende processer til Kanal Istanbul, som er et geografisk, økologisk, økonomisk, sociologisk, bymæssigt, kulturelt, dvs. vital ødelæggelse og et økokriminalitetsprojekt, er blevet fremskyndet for Istanbul, Thrakien, Marmara og Sortehavet.

I denne proces blev først den foreløbige anvendelsesrapport for miljøpåvirkning vurderet og præsenteret i 2018. Vi har nu fået at vide, at der er udarbejdet en omfattende miljøkonsekvensrapport, og at den er flyttet til evalueringskommissionen i 28.11.2019 i dag. Dette møde afholdes uden deltagelse af professionelle kamre og TMMOB. Vi vil gerne udvide denne påskønnelse af projektledernes holdning, der ignorerer fagets faglige kamre.

Den 1600-side VVM-fil og dens bilag, som vi for nylig har erhvervet, blev gennemgået og evalueret af vores arbejdsgruppe. Baseret på VVM-rapporten, som i øjeblikket drøftes på IAC, siger vi;

• I dag, mens Istanbul er en by, der er blevet tvunget til at imødekomme 70 drikkevand fra andre byer, og mens præsident Erdoğan netop har sagt “Istanbul går mod tørst”, kan vores eksisterende vandressourcer ikke ødelægges.

• Dette projekt, der ødelægger de nordlige skove, landområder, landbrugsområder og alle følsomme økosystemer, kan ikke forsvares.

• Vi accepterer ikke dette projekt, der øger risikoen for katastrofe ved at pålægge befolkningstryk og byggeri pres på det område, hvor tre aktive fejllinjer krydser.

• Vi afviser kraftigt dette projekt, der lægger pres på hele den nordlige del af byen og dens følsomme økosystemer, by-, arkæologiske og naturlige steder.

• Sociologiske virkninger vil være meget stærke, vil føre til forskydning i regionen, livskvaliteten og økonomien for de mennesker, der er dybt rystet, retten til liv og vand fra hænderne på dette projekt, forfatningen 56. igen.

• Vi argumenterer for, at det ikke er muligt at stille passagesikkerheden, som ikke kan stilles til rådighed i Bosporus i Kanal Istanbul.

• Channel Istanbul-projektet, som er i modstrid med de generelle planlægningsprincipper og principper i 2009 / 1 100 Istanbul-miljøplanen, som er byens forfatning for Istanbul og godkendt den 000, er lovligt inkluderet i Istanbul i høj skala. vi siger, at det er et projekt, der ikke er muligt, og at det ikke har nogen effekt med denne funktion.

Når 1600-side VVM-rapport læses og undersøges, er det tydeligt, at dette ikke er en rapport, der evaluerer miljøpåvirkninger, men en slags projektintroduktionsrapport.

Som et resultat;

Som TMMOB Istanbul Provincial Coordination Board afviser vi dette projekt, der griber ind i vores hav, vandbassiner, landbrug, græsarealer, skovområder, følsomme bevaringsområder, arkæologiske steder, naturlige og bybeskyttede områder, vand og livsrettigheder og uundgåeligt forårsager uoprettelig skade. vi opfordrer relevante institutioner og organisationer til at handle ansvarligt.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer