Transportmedarbejder-Sen Yerköy besøgte TCDD-medarbejdere

transportmedarbejder sen yerkoy besøgte tcdd-ansatte
transportmedarbejder sen yerkoy besøgte tcdd-ansatte

Transportmedarbejder-Sen Yerköy besøgte TCDD-medarbejdere; Transportansvarlig-Sen formand Kenan Çalışkan og næstformænd Atilla Demirtunç og Mehmet Yıldırım, transportmedarbejder-Sen Ankara afdeling Formand for 1 Erkan Guler og bestyrelsesmedlemmer, Kırıkkale og besøgte Yörköy arbejdsplads.

Transportombud-Sen-delegationen besøgte sammen med Kırıkkale provinsrepræsentant Oğuzhan Aydın og bestyrelsesmedlemmerne TCDD Irmak og Kırıkkale togstationer og Yahşihan Station for at mødes med de ansatte og medlemmer. Under besøgene lyttede de til medarbejdernes problemer og modtog deres anmodninger og forslag.

Formand Çalışkan, Kırıkkale, Officer-Sen provinsrepræsentant Recep Akdoğan'ı Memur-Sen besøgte bygningen og modtog information om arbejdet.

Senere Yerköy Transport Officer-Sen Formand Kenan Çalışkan og næstformænd Atilla Demirtunç og Mehmet Yıldırım, Transport Officer-Sen Ankara 1 Nej. Afdelingsformand Erkan Güler og bestyrelsesmedlemmer, Yerköy Transport Officer-Sen Yozgat Provinsrepræsentant Fatih Özer mødtes med jernbanemedarbejderne og holdt konsultationer.

Yerköy-mødet, transportmedarbejder-sen vicepræsident İbrahim Uslu og Tumer Gumus deltog også.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar