TÜBİTAK MAM Energy Institute rekrutterer personale

tubitak mam
tubitak mam

Den videnskabelig og teknologisk forskning råd i Tyrkiet (TUBITAK) MAM energi gennemføres på Institut for Energi plante kontrolsystemer til at deltage i design og udvikling af F & U-projekter, vil to forskere anvendes.


Antal medarbejdere: 2
Personalets by: ANKARA

Den videnskabelig og teknologisk forskning råd i Tyrkiet (TUBITAK) MAM bliver gennemført i Institut for Energiteknik power systemer, informationsteknologi og kraftsystemer vil være to forskere hyret til at deltage i analysen som softwareudvikler F & U-projekter.

Antal medarbejdere: 2
Personalets by: ANKARA

ANVENDELSESPROCESS
a) At ansøge om en annonce http://www.mam.tubitak.gov.tr Registrering til jobansøgningssystemet kræves kl. (Når du opretter et CV til applikationen, skal alle de krævede dokumenter tilføjes elektronisk til systemet). Ansøgninger accepteres ikke, undtagen for ansøgninger foretaget via jobansøgningssystemet.

b) Ansøgninger skal indgives senest den 13/01/2020 kl. 17:00. Ansøgninger med manglende information eller dokumenter vil ikke blive taget i betragtning, og disse personer bliver ikke inviteret til et interview. Dato og sted for samtalen offentliggøres senere.

c) Ansøgninger evalueres gennem annoncereferencekoden. Kandidater vil kunne ansøge ved at vælge referencekode fra jobansøgningssystemet. Ansøgninger uden at vælge en referencekode overvejes ikke.

d) I henhold til resultatet af formlen i (e) -afsnittet i Koşullar-generelle betingelser, der skal søges efter kandidater aday, vil kandidaten blive inviteret til at interviewe 10 gange antallet af personale, der skal dannes, startende med den højeste score. Kandidater med en ph.d.-grad inden for området başlayarak Generelle betingelser, der skal søges efter kandidater (afsnit (f), der starter med den højeste score ud over antallet af kandidater, der skal dannes i rangeringen, vil blive opfordret til interview 10 gange). Hvis der er andre kandidater med samme score som de sidste kandidater, bliver de også inviteret til et interview.

e) For de ansøgere, der har afsluttet deres bacheloruddannelse i udlandet, kræves ikke artikel (e) i Koşullar-generelle betingelser, der skal søges efter kandidater, og koşul-generelle betingelser for ansøgere ((f) er ikke påkrævet.

f) Kandidaterne evalueres i henhold til erklæringen, de har indtastet i jobansøgningssystemet i løbet af deres ansøgninger, og hvis de indtastede oplysninger er forkerte, eller der mangler et af følgende dokumenter, anses ansøgningen for ugyldig.

 Resultatdokument fra universitetsindgangseksamen (ÖSYM godkendt eller kontrolkode internetudskrivning)

 Dokumentation for placeringsdokument til universitetsindgang (OSYM-godkendt eller kontrolkode internetudskrivning)

 eksamensbevis, fotokopi af certifikatet for udrejse (bachelor og postgraduate, eventuelt. Kandidater, der har afsluttet deres uddannelse på højere uddannelsesinstitutioner i udlandet, skal også indsende deres ækvivalensdokumenter),

 For de kandidater, der skal eksamineres ved udgangen af ​​det forårssemester 2019-2020 akademiske år; bevis for, at han er senior og kan tage eksamen i juni 2020,

 bacheloruddannelse (og over, hvis relevant), transkriptionscertifikat, 2019 - 2020 akademisk år forårssemester kandidater ved udgangen af ​​det aktuelle transkriptionsdokument,

 Fremmedsprogeksamen Resultatattest eller dokument, der viser, at alle kurserne er 100% engelsk (undtagen fra universitetet)

 Nuværende Curriculum Vitae (Dit CV skal udarbejdes med farvefotografier inklusive tyrkisk, tyrkisk identitet og telefonnumre),

 Arbejdscertifikat og servicedokument for erfarne kandidater på området.

BEMÆRK: Al udvikling og meddelelser i forbindelse med processen leveres af TÜBİTAK-formandskabet (www.tubitak.gov.t er) og MAM'er (www.mam.tubitak.gov.t erog vil blive sendt til den e-mail-adresse, der er angivet på ansøgningsskemaet af de kandidater, der er berettigede til at deltage i samtalen.

Kontaktoplysninger:
Adresse: TÜBİTAK Marmara Research Center
Dr. Zeki Acar Cad. No: 1 41470 Gebze / KOCAELİ
E-mail: mam.ik@tubitak.gov.t er
telefon: 0262 677 21 72 0262 677 21 74

For detaljer om annonce KLIK HERchat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar