TÜBİTAK rekrutterer personale

tubitak rekrutterer personale
tubitak rekrutterer personale

TÜBİTAK rekrutterer personale; Leder af videnskabelig og teknologisk forskning råd i Tyrkiet (TUBITAK) har udgivet annoncer til rekruttere personale. I provinsen Kocaeli rekrutteres kandidatpersonalet.

TÜBİTAK offentliggjorde en ny meddelelse fra december. I henhold til den meddelelse, der blev offentliggjort i provinsen Kocaeli for TÜBİTAK BİLGEM, vil 2 personer købes med ledigt personale. Kandidater skal have de specificerede kvalifikationer, før de kan ansøge.

ANVENDELSESPROCESSEN STARTET!

Tyrkiet videnskabelig og teknologisk forskning Institution BIIS og Information Security Advanced Technologies begyndte ansøgningsprocessen for rekruttering Forskningscenter. Kandidater skal indsende deres ansøgninger senest 27 december 2019. Ansøgninger foretages af TÜBİTAKs officielle webadresse, Job Application System (kariyer.sage.tubitak.gov.t er) Den udføres.

ANVENDELSESPROCESS

a) Ansøgning om annoncen İlanwww.bilgem.tubitak.gov.t er”Du skal registrere dig til jobansøgningssystemet. (Når du opretter et CV til ansøgningen, skal alle nødvendige dokumenter føjes til systemet elektronisk, og der skal foretages en ansøgning ved at vælge referencekode). Bortset fra applikationer via Job Application System
ansøgningen vil ikke blive accepteret.

b) Ansøgninger skal indsendes senest 27 / 12 / 2019: 17: 00.

c) Ansøgninger evalueres gennem annoncereferencekoden. Kandidater vil kunne ansøge ved at vælge referencekode fra jobansøgningssystemet. Ansøgninger uden at vælge en referencekode overvejes ikke.

d) Kandidatinterviews kaldes 10 gange antallet af personale, der skal dannes, startende fra den højeste score i henhold til afsnittet (e) i afsnittet "Generelle betingelser, der skal søges efter kandidater". I henhold til (f) -afsnittet i Koşullar-generelle betingelser, der skal søges efter kandidater p, blandt kandidaterne med en ph.d.-grad på området,
Derudover inviteres 10 gange antallet af medarbejdere, der skal rekrutteres i rangeringen, til samtalen. Hvis der er andre kandidater med samme score som de sidste kandidater, bliver de også inviteret til et interview.

e) Artikel e) i Koşullar-generelle betingelser, der skal søges efter kandidater, for kandidater, der har afsluttet deres bacheloruddannelse i udlandet, og (e) og (f) i Genel's generelle betingelser for at søge efter kandidater Doktora for ansøgere, der har afsluttet deres ph.d. kandidater evalueres også.

f) Kandidaterne evalueres i henhold til den erklæring, de har indgået i jobansøgningssystemet under deres ansøgninger,

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar