TÜBİTAK SAGE deltidsprojektmedarbejdere

TÜBİTAK SAGE deltidsprojektmedarbejdere
TÜBİTAK SAGE deltidsprojektmedarbejdere

TÜBİTAK SAGE vil rekruttere deltid til projektpersonale; TUBITAK SAGE Forsvarsindustri Forsknings- og udviklingsinstitut 44 deltids kandidatforsker vil blive ansat.

TÜBİTAK bygger sin grundlæggende strategi for fremtiden på kvalificeret viden og kvalificerede mennesker med fokus på nationale mål inden for forskning, teknologiudvikling og innovationsøkosystem.

TUBITAK opmuntrer og støtter mennesker i alle aldersgrupper fra en tidlig alder på grundlag af forståelsen af, at et lands vigtigste ressource er mennesket generelt og forskere i særdeleshed. I denne retning er det vigtigt at erhverve unge hjerner tidligt i teknologiproduktionen for at opnå nationale og lokale teknologiske bevægelser i vores land til succes.

Således ansættes forskere på deltidskandidater.

Deltid Kandidat Forsker beskæftigelse med forskningsinfrastruktur, kapacitet og kapacitet af vores institution med bachelorstuderende på universiteter ved at ansætte deltidsbeskæftigelse til at uddanne kvalificeret F & U-personale på vores lands vegne, mens de fortsætter med at fortsætte deres uddannelse og give heltids praksis i vores institution Formålet med dette kursus er at give de kandidater, der kan arbejde som forsker, mens de er studerende.

Antal elementer: 44
Officiel Gazette Udgivelsesdato: 09.12.2019
Ansøgningsfrist: 23.12.2019

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar