TÜDEMSAŞ vært hos dekaner ved det teknologiske fakultet

tudemsas hilser dekanerne fra teknologiske fakulteter velkommen
tudemsas hilser dekanerne fra teknologiske fakulteter velkommen

13. Fakultetsmedlemmer og dekaner, der kom til Sivas til mødet i Deans Council of Technology Faculties besøgte produktionsområderne i TUDEMSAS.


Rektor ved Sakarya University of Applied Sciences. Dr. På den første dag af mødet, der blev afholdt under formandskab af Mehmet Sarıbıyık, Cumhuriyet Råd, holdt vicegeneraldirektør Mustafa Yurtseven en præsentation om TÜDEMSAŞ, og rådsmedlemmerne kom til TÜDEMSAŞ og undersøgte de producerede vogne. TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Başoğlu besøgte vognfremstillingsfabrikken, vognreparationsfabrikken, metalværksfremstillingsfabrikken, kvalitetskontrollaboratorium og svejseuddannelsescenter og informerede besøgende om de udførte arbejder på disse steder.

Rektor ved Sakarya University of Applied Sciences. Dr. Sakarya University of Applied Sciences, Cumhuriyet University, Abant Izzet Baysal University, Duzce University, Firat University, Gazi University, Karabuk University, Karadeniz Technical University, Kirklareli University , Kocaeli University, Marmara University, Tarsus University, Kocatepe University, Amasya University, Batman University, Celal Bayar University, Dumlupınar University, Muğla Sıtkı Koçman University, Pamukkale University, Isparta University of Applied Sciences og Mehmet Akif Ersoy University Deans og teknologiske fakulteter Fakultet deltog. .

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer