Türk-şş præsident Atalays første besøg i TÜVASAŞ

turk forretningspræsident ved første besøg tuvasasa
turk forretningspræsident ved første besøg tuvasasa

Türk-Işs præsident Ergün Atalay, 23. Ordinær generalforsamling afholdes efter det første besøg af den nye æra i Tyrkiet Wagon Industry Corporation TÜVASAŞ.

Præsident ATALAY mødtes med arbejdstagere og fagforeningsrepræsentanter, der arbejdede på TÜVASAŞ og afgav udtalelser her.

“20 INTERESSERERER MILLIONEN”

Da TÜRK-ŞŞ præsident Ergün ATALAY sagde, at mindstelønnen vedrører samfundets 20 millioner, sagde han: ”Samfundets øjne er på os; 51 på den ene side, 49 på den ene side. Du fortæller den ene ting, og den anden tager den. Jeg vil alligevel ikke holde kæde. Jeg kan gøre hvad jeg kan uden at bryde, bryde, fornærme. Jeg kom til mit hus i dag for at se dig, tage en te og gå. Jeg fortalte jer om mindsteløn, min erklæring var formelt 2 bin 578 af leveomkostningerne. Hvis det er under dette tal, vil vi ikke være på bordet, siger jeg i dag. I dag 20 million vedrører mindsteløn i Tyrkiet. Jeg håber, at vi mødes på det tidspunkt, vi ringer til, og vi vil underskrive under noget, som folk er glade for ”.

“Lad os lade os leve ??

ATALAY hævdede, at arbejdsgivere sagde, at de ville fjerne arbejdstagere, hvis mindstelønnen var høj. Jeg siger altid, lad os give dem de penge til at prøve 1 måne eller 2 måne; Hvis de kommer sammen, lad os alle holde kæde. I det mindste dem, der siger, at dette er mindre penge, vi vil give vores bedste, hvis de ikke siger noget problem. Lad mig se et sted, lad mig lukke disse penge, inklusive mig, ”sagde han.

Under besøget; TÜVASAŞ vicegeneraldirektører Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-ŞŞ Sakarya-provinsens repræsentant Cemal YAMAN, Railroad-İş Union Sakarya filialsekretær Muammer GÜNEŞ og arbejdere deltog.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar