TÜVASAŞ gymnasiekandidater rekrutterer permanent

tuvasas gymnasium kandidat vil løbende købe arbejdskraft
tuvasas gymnasium kandidat vil løbende købe arbejdskraft

TÜVASAŞ gymnasiekandidater rekrutterer permanent; Tyrkiet Wagon Industry Co Det blev offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende af Generaldirektoratet for at rekruttere personale uden KPSS over ISKUR. I meddelelsen om den offentliggjorte personalrekruttering blev betingelserne for ansøgning til kandidaterne annonceret.

Vil gøre indkøb til at opfylde arbejdernes mangel på personale i Tyrkiet Wagon Industri struktur, sagde han. 13 december Ifølge meddelelsen offentliggjort på 2019, vil TÜVASAŞ købe 20 kandidater på gymnasiet for manglen i dens struktur.

TÜVASAŞ Krav til ansættelse af personale

TÜVASAŞ rekruttering af kandidater til, at Republikken Tyrkiet borgere, ikke fratages offentlige rettigheder, som kan hindre ham i at gøre opgaven uden nogen sundhedsmæssige problemer, Attraktioner sikkerhedsundersøgelse og at få positive resultater fra arkivering forskning, der har afsluttet 18 år, gjorde han sin værnepligt for mandlige kandidater eller militær med interesse ikke at kigge efter sådanne kvaliteter. Uddannet fra tilknyttede afdelinger i gymnasial uddannelsesinstitutioner

Følgende oplysninger blev også delt i udbudsmeddelelsen, der blev offentliggjort i Tidende:

Tyrkiet Wagon Industry Co Fra Generaldirektoratet:

TÜVASAŞ Bekendtgørelse om fast indkøb

  1. Kontinuerlig rekruttering vil blive foretaget til vores virksomhed i nedenstående beløb.
  2. Kom arbejdere, der skal gennemføres i de offentlige institutioner Ifølge forordningen om de principper og procedurer indkøb vil blive foretaget gennem Tyrkiet Erhvervsråd.
  3. Kandidater, der opfylder kravene i anmodningen, inden 5-dagen fra datoen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen til det provinsielle direktorat for Sakarya Arbejds- og Beskæftigelsesinstitution eller : www.iskur.gov.tr ansøgning via internetadresse.
  4. Kandidater, der ansøger og er på den endelige liste, underkastes mundtlig eksamen i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer.
  5. Mundtlig eksamen afholdes i vores virksomhed.

De relevante afdelinger og kravene vil blive annonceret i meddelelsen fra provinsdirektoratet for Sakarya Arbejds- og Beskæftigelsesorganisation.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar