Wien underjordisk kort tidsplan og billetpriser

Kort over Wien Metro
Kort over Wien Metro

Wien Underground Det er navnet på det hurtige offentlige transportnet i Wien, Østrigs hovedstad 78,4 km lang. Det femlinjede metronetværk er for det meste underjordisk. Kun U6 og den midterste del af U1 er plant tværsnit fra U2 til Krieau til Seestadt.

Den første del af det moderne metronetværk blev lanceret i 1976. U4- og U6-linjerne blev dog først introduceret i 1898. Metro-netværket er integreret i Wien S-Bahn-system. Dette betyder, at alle sporvogne, busser og jernbaner i Wien bruger den samme billet. Stationsnavne kommer normalt fra gade- eller kvarternavne eller fra bygninger, der vides at være i nærheden. Der er dog ingen specielle navne på metrolinjerne. U-Bahn-ordet er præfixeret med U-præfikset som U1 og U2.

Wien Underground U1 og U2 stationer

 • Leopoldau
 • Großfeldsiedlung
 • Aderklaaer Straße
 • Rennbahnweg
 • Kagraner Platz
 • Kagran
 • Alte Donau
 • Kaisermühlen
 • Donauinsel
 • Vorgartenstraße
 • Praterstern
 • Nestroyplatz
 • Schwedenplatz
 • Stephansplatz
 • Karlsplatz
 • Taubstummengasse
 • Südtiroler Platz-Hauptbahnhof
 • Keplerplatz
 • Reumannplatz
 • stadion
 • Krieau
 • Messe-Prater
 • Praterstern
 • Taborstraße
 • Schottenring
 • Rathaus
 • Volkstheater
 • Museumsquartier
 • Karlsplatz

Østrig Wien Metro Kort

Metro kort over Wien_2020 (Pdf)

Wien underjordiske billetgebyrer

Wien har et meget udviklet net med offentlig transport. Busser, tog, sporvogne og metrolinjer fører dig næsten overalt i byen. Wien offentlige transport Wiener Linien kører fem metrolinjer, 29-sporvognen og 24-buslinjen, der inkluderer nattelinjen 127. Natlinjerne fungerer kun mellem 0,30 til 5: 00. I weekender og helligdage forbliver Wien undergrundsbane til deres passagerer hele natten. Wiener Linien-flåden består i øjeblikket af mere end 500 sporvogne og mere end 450-busser.

Enkeltbillet 2,40 EUR'Stop.

Wien underjordiske U-Bahn transferstationer

 • Karlsplatz U1, U2, U4
 • Landstrasse U3, U4
 • Längenfeldgasse U4, U6
 • Praterstern U1, U2
 • Schottenring U2, U4
 • Schwedenplatz U1, U4
 • Spittelau U4, U6
 • Stephansplatz U1, U3
 • Volkstheater U2, U3
 • Westbahnhof U3, U6
Wien metro kort detaljer
Wien metro kort detaljer

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar