Visa-periode for ældre og handicappede Denizli-kort

visum periode for gamle og handicappede marine kort
visum periode for gamle og handicappede marine kort

Visa-periode for ældre og handicappede Denizli-kort; Visumperioden er begyndt for indehavere af Denizli Bel Denizli Card ”, der er ældre og igen, som er gratis på grund af deres lovlige rettigheder. Den sidste visumdato 65 blev annonceret i december 30.

Visumperioden for 65 over og til, handicappede og andre Denizli-kortholdere, der har fri adgang til transporten på grund af deres lovlige rettigheder, er startet. Inden for dette omfang blev det annonceret, at borgere i 65-alderen og derover og handicappede Denizli-borgere, der har ret til at bruge Denizli Card gratis, samt andre Denizli-kortholdere, der drager fordel af bustransport gratis på grund af deres lovlige rettigheder, skal have deres kort udstedt af 30 december 2019. Det meddeles, at 65-alderen og ældre Denizli-kortholdere vil være i stand til at udføre deres visa ved at vise et officielt dokument såsom identitetskort, kørekort og identitetskort med identitetsoplysninger fra kortholdere.

Ældre og handicappede Denizli-kortudstedere opmærksomhed

Mens det anføres, at% 40 og over% handicappede rapporterer fotokopi (stemplet som originalt) og 1-nummer pasfotos er påkrævet for at fjerne gratis Denizli-kort til handicappede, 65 kopierer fotokopier (ID, kørekort ..) og 1-kopier, der indeholder ID-oplysninger til ældre igen og igen. pasfoto var påkrævet. Pasfotoerne skal tages inden for den sidste 1 måned.

Hvor vil visumprocessen være?

De tilknyttede borgeres visumprocedurer hører til Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. Governorship Station (Tidligere Special Administration) Card Filling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Denizli Metropolitan Municipality Building Card Filling Center, Bus Station Card Filling Center og PAU Card Filling Center. 30 December Denizli-kortholdere, der ikke har visum, indtil 2019 ikke vil kunne bruge deres kort, før de har afsluttet visumprocessen.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar