17. Inter-University Logistics Case-konkurrenceansøgninger startet

ansøgninger om konkurrence mellem universitetets logistik-sager startede
ansøgninger om konkurrence mellem universitetets logistik-sager startede

17-maraton startede ved det 2020. Inter-University Logistics Case Contest arrangeret i samarbejde med Mars Logistics og LODER. Konkurrencen, hvor studerende deltager i hold, giver en karriere mulighed for kreative logistikløsninger. Den sidste 31. januar for at ansøge om den prisvindende konkurrence.


Tyrkiets førende logistikvirksomhed Mars Logistik og udføres i samarbejde med LOD og 17.s afholdt i år for at uddanne kvalificerede menneskelige ressourcer inden for logistik universitetscenter Logistics Case Competition fortsætter med at mødes med de unge. Unge mennesker viser stor interesse for Logistics Case Contest, som kræver mestring af mange hardware såsom logistikintelligens, teamwork, projektstyring og giver mulighed for at kende og analysere sektoren tæt.

Første pris 4500 TL

Inden for rammerne af Logistics Case Contest konkurrerer hold i 3 grupper i 3 forskellige kategorier. De løsninger, som holdene vil præsentere i den givne sag; Dommerne evalueres af LODER, og prisen tildeles de studerende. Deltagelse er gratis indtil udgangen af ​​31. januar til konkurrencen jeg www.marslogistics.co ve www.loder.org.t er kan anvendes kl. Ved afslutningen af ​​to-trins-konkurrencen meddeles de resterende navne i finalen den 18. maj. Den sidste fase finder sted i juni.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer