Prioritet i Bursas investeringer i 2020

første prioritet i investeringen af ​​stipendium
første prioritet i investeringen af ​​stipendium

Mødet med borgerne på Bereket Sofrası, der blev etableret i Kükürtlü, erklærede storborgets borgmester Alinur Aktaş, at 2019 er året for bedring efter valget, og at mange kroniske problemer, især transport, vil blive løst inden for dette år.

Bereket Sofrası, som Bursa Metropolitan Kommune har etableret i forskellige regioner hver fredag ​​i 26 måneder, var vært for beboerne i Kükurtlu District denne gang. Metropolitan-borgmesteren Alinur Aktaş, der udførte morgenbøn i Süleyman Çelebi-moskeen, dedikeret til Mevlid-i Şerif-forfatter Süleyman Çelebi, sluttede sig til Bereket Sofrasi og chattede med borgerne. På mødet, hvor AK Party Osmangazi distrikts præsident Ufuk Cömez og Kükürtlü kvartershovedmand Canan Akın Erdem ikke forlod præsident Aktaş alene, blev gæsterne tilbudt en menu bestående af bagel-ost-oliven og te.

Transport prioriteret område

Metropolitan-borgmesteren Alinur Aktaş sagde i sin erklæring, at Bursas 3 vigtigste problemer er relateret til transport. Med oplysning om, at færdiggørelsen af ​​Acemler-krydset, udvidelsen af ​​metroen til Bursa City Hospital og færdiggørelsen af ​​T2-linjen, der er under forberedelse til udbuddet, og integrationen af ​​det i det eksisterende jernbanesystem, erklærede borgmester Aktaş, at de vil gå langt i disse investeringer i 2020. Med oplysning om, at arbejdet med Acemler-krydset fortsætter, og at de er i samarbejde med transportministeriet om at udvide letbanesystemet til Bursa City Hospital, sagde borgmester Aktaş, ”Vi laver også en genvej til byhospitalet ved siden af ​​jernbanesystemet. 6.5 kilometer af 3.5 km-arbejdet er afsluttet. I T2-linjen er likvidationsprocessen forbi. Vi vil byde igen, og forhåbentlig vil vi inkludere denne linje i det eksisterende jernbanesystem på meget kort tid. Jeg tror, ​​at Bursa efter dette år vil blive en mere behagelig by at bo i. ”

Præsident Alinur Aktaş erklærede, at de har brug for borgernes støtte til at gøre Bursa til en mere levelig by med sine 17 distrikter og 1058 kvarterer. Understreger, at de som Metropolitan Municipality er i en intens indsats for at løse alle eksisterende problemer, sagde borgmester Aktaş: ”I denne forstand har hver af os pligter. Det handler om rengøring, trafik. Vi vil rekonstruere gader og gader, men vi er nødt til at skabe opmærksomhed om brugen af ​​disse områder. Vi arbejder dag og nat på hundreder af steder med vores 12 ansatte. Jo mere vi sikrer harmoni og harmoni, desto mere succesrige bliver vi. Hvis vi lykkes med dette, er der ingen grund til, at byens fire hjørner ikke er bygget. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar