23 år i Tyskland transport

år i tysklandstransporter
år i tysklandstransporter

International handel udgør den generelle situation for gensidig udveksling af lande med hinanden. Vores land har fortsat handelen siden fortiden med næsten alle sine grænse naboer og oversøiske lande. Mens vores handel med nogle lande er normal i denne sammenhæng, gennemgår nogle af dem intense perioder. Et af de lande, hvor vi har intensive kommercielle aktiviteter, er Tyskland, som er lokomotivet i Europa.


Inden for rammerne af eksport- og importaftaler og samarbejder med Tyskland er logistikbranchen også meget aktiv. mange skibsfart udbyder vedrørende transport af eksportvarer fra Tyskland til Tyrkiet at importere varer fra Tyskland til Tyrkiet har været i drift. Shah Global Logistics, som er en af ​​disse organisationer og har effektive arbejde både inden for vej- og søtransport, udgør et separat sted i sektoren. Rederier Tyskland En af de mest fremtrædende træk, der skiller sig ud blandt os, er at skubbe økonomiske gevinster til side og fokusere mere på kundetilfredshed.

Med de principper og visioner, vi har etableret, har vores virksomhed, der er det primære valg mellem eksportører og importører, evnen til at evaluere og afslutte alle krav, der kommer fra dens struktur ved at sprede sine logistikaktiviteter til et bredt område såsom komplet lastbiltransport, delvis transport, clearance ekstern tungtransport, frigo lastbiltransport og containertransport. . Forsendelse til Tyskland Shah Global Logistics, der er meget erfaren inden for sektoren, da den er ret gammel i sektoren, skrider frem i sin 7/24-arbejdsforståelse med sine tyrkiske og udenlandske nummerplader, erfarne chauffører dominerer de tyske veje og professionelt driftsteam, der har alle detaljer om denne linje.

Vores driftsteam, der tager alle de tyske transportforespørgsler skriftligt eller mundtligt ind i databehandlingscentret i vores virksomhed, giver øjeblikkelig feedback til sine kunder på kortest mulig tid og tilbyder de mest passende fragt- og transportbetingelser til at imødekomme forventningerne. Uanset om kravene er i forstand til vej eller sø, har vores team bestræbt sig på at gennemføre mange projekter i de tyske transportaktiviteter fra fortid til nutid og for at afslutte problemerne problemfrit.

Nyheder: Mehmet Ali BAL
Nyhedsfeed: Bursa transport


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar