Finansministeriet er ikke godkendt til 3 metrolinjer stoppet i Istanbul

Istanbul godkendte ikke statskassen for den stoppede metrolinje
Istanbul godkendte ikke statskassen for den stoppede metrolinje

Istanbul Metropolitan Kommunes borgmester Ekrem İmamoğlu annoncerede, at de ikke kunne starte, fordi de ikke kunne få finansministeriets godkendelse, selvom de fandt kredit; Eminönü-Alibeyköy sporvognslinje, Bostancı-Dudullu metrolinje og Yenidoğan-Hospital Line blev lært. Imamoglu ringede til metroen til præsidenten og sagde: Hazine Vi har brug for finansministeriets godkendelse for at mobilisere lånet. Der er en kreditfacilitet, vi finder den. Det er bare et strejf, vi ønsker. ”

SözcüIfølge rapporten fra Ozlem Guvemli'nin; BB İBB Præsident Ekrem İmamoğlu erklærede, at de ikke kunne få den godkendelse, de anmodede om fra statskassen for de 2 linjer, de begyndte at arbejde på for at aktivere metrolinierne, der blev stoppet for 3 år siden.

Imamoglu, der foretog et metroopkald til præsidenten, sagde:

  • Vi har brug for finansministeriets godkendelse for at mobilisere lånet.
  • Vores anmodning om 3 linjer blev afvist i den første uge af januar.
  • Hvis det ikke afvises, vil vi være i stand til at mobilisere metrolinjer meget hurtigt med disse kreditfaciliteter.
  • Der er en kreditfacilitet, vi finder den. Bare et touch vi ønsker.

BOSTANCI DUDULLU METRO

En af de linjer, hvor Imamoğlu ikke kunne få kreditgodkendelse fra statskassen, er metrelinjen Dudullu-Bostancı, der er 21 kilometer lang, hvilket reducerer afstanden mellem Bostancı og Dudullu til 14.3 minutter. Omkostningerne ved metrolinjen, der var 70 procent komplet og bestående af 13 stationer, blev annonceret som 558 millioner euro plus moms.

İmamoğlu oplyste, at der er et behov for 2018 millioner euro plus momsfinansiering for den linje, der har været stående siden oktober 200 “Tilladelsens investeringsplan er netop blevet frigivet.

Vi forventer at blive godkendt og annonceret i de første uger af 2020. Efterfølgende fortsætter vores finansieringsindsats Den første uge i januar viste sig imidlertid at være den nødvendige godkendelse.

10 KM TAPLINJE

Den anden linje, som statskassen ikke godkender, er Alibeyköy Eyüpsultan Eminönü sporvognslinje.

Fra Eminönü-busstoppestedet går ruten gennem Golden Horn-kysten til Küçükpazar, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Feshane, Eyüp-Teleferik, Eyüp State Hospital, Silahtarağa Station og Sakarya Neighborhood Station. Det slutter ved stationen.

Imamoglu, der gennemførte en undersøgelse på byggepladsen for linjen i de sidste uger, sagde, uz Vi arbejder på yderligere ressourcer. Vi ønsker at forberede dette sted til 2020 ”.

INGEN GODKENDELSE AF NEWBORN HOSPITAL LINE

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli-linjeforbundet Yenidoğan-Hospital Line er en af ​​de linjer, som statskassen ikke godkender.

6.95 km linje består af hospitaler, Sarıgazi, Aydınlar, Güngören, Taşdelen og Yenidoğan stationer.

Kort over Istanbul Metro

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar