8 sæt bud på køb af jernbanevogne til Gaziray

indstil tilbud på jernbanekøretøjer til gaziray
indstil tilbud på jernbanekøretøjer til gaziray

Med lånet fra den Islamiske Udviklingsbank afholdes 4 køretøjsudbud til Iller Bank Gaziantep Metropolitan Municipality Gaziray Suburban Project. I alt 8 køretøjer købes med 4 køretøjer i hvert sæt. Derudover blev en vedligeholdelsestjeneste til 32 km drift inkluderet i dette bud med en 24-måneders garanti.


Kontrakten dækker design, levering, produktion, levering, test og idriftsættelse af elektriske togsæt i henhold til TCDD Gaziray (ERTMS / ETCS og ATS) og relaterede nationale og internationale standarder og specifikationer. Elektrisk togsæt, Gaziantep / jernbane salgssteder i Tyrkiet til at blive leveret og testet og vil være klar til at acceptere. Der forventes bud på marts 2020. Varer, job og relaterede tjenester under den islamiske udviklingsbank projektfinansiering (april 2019) er åbne for alle bydende i henhold til den internationale konkurrencedygtige budgivning (ICB) -procedure som defineret i bankens regler.

Udbuddet finder sted i marts 2020, og den nøjagtige dato meddeles med en mere detaljeret meddelelse.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar