89% af borgerne ønsker at købe indenlandske biler

procent af borgerne u vil købe husbiler
procent af borgerne u vil købe husbiler

Industri og Teknologi minister Mustafa Varank, offentliggjorde resultaterne af den første undersøgelse foretaget for Tyrkiets bil. 89 procent af borgerne, der deltager i undersøgelsen, ønsker at købe bilen Industri- og teknologiminister Varank, indkøbscentre, ladestationer vil blive oprettet, sagde han. Ministrene Varank, hvilket giver Tyrkiet prisen på bilen vil være i tegnet af det niveau til at konkurrere med rivaler i første kvartal af året udtalt, at laid fundament af fabrikken.

TYRKIET'S AUTOMOBILE

Industri og Teknologi minister Mustafa Varank har delt nye oplysninger om bilen i Tyrkiet. Understreger, at Tyrkiet ekstremt være tilfreds med den interesse for borgerne i showet bil Varank, Tyrkiets andel i resultaterne af den undersøgelse foretaget for bilen. Ifølge undersøgelsen 97,6 procent af Tyrkiets bil understøttes fortæller Varank sats, sagde han, at 89 procent af dem, der ønsker at købe.

PRODUKTIONSPLAN

Minister Varank, det første mål for fabrikken; Med oplysning om, at grundlaget blev lagt og byggeriet startede i Gemlik i første halvdel af 2020, ”I projektet har virksomheden designet og planlagt de næste 15 år på en professionel måde. Hvilke investeringer de vil foretage, hvilke modeller de vil udvikle, hvilke investeringer de har brug for, hvordan deres brand strategier vil være, som alle er planlagt. Inden for rammerne af planen frigøres de første biler fra masseproduktion i slutningen af ​​2022. konu

PRE-ORDER

Minister Varank sagde, at værkerne fortsætter for det mærke, der kan registreres i overensstemmelse med designene, og sagde: ”Denne proces vil blive afsluttet i løbet af året. Pre-order-applikationen er endnu ikke startet med at betale forpenge. Dette vil være den metode, som virksomheden anvender efter lanceringen af ​​mærket. ”

DETTE Mærke vil blive bestemt

Ministrene Varank, Tyrkiets Cars Initiativgruppen, der forklarer, at først begyndte at arbejde med en bred vifte af markedsundersøgelser ", så relateret til mærke i overensstemmelse med den konstruktion, som afspejler de tyrkiske egenskaber, kan vedtage den tyrkiske nation, vil være i strid med den internationale arena, der er let at udtale, registrering For at skabe et brand, der er meget detaljeret arbejde, udføres. Mærket vil blive bestemt inden for dette år

DET VALLEY

Efter lanceringen af ​​Informatics Valley oplyste Varank, at der blev modtaget ansøgninger fra 32 virksomheder inden for forskellige felter og påpegede, at smart mobilitetsteknologier ville blive udviklet i Informatics Valley.

Masseproduktion i begyndelsen af ​​2022

Minister Varank, de relevante ministerier for at forberede køreplanen til etablering af bilens opladningsinfrastruktur, sagde: altyapı Dette køretøj vil være klar, når køretøjet er på markedet. Arbejdet fortsætter for mærket, denne proces afsluttes i løbet af året. Vi er i færd med at fremstille 100-150 prototyper. De testes. I begyndelsen af ​​2022 starter fabrikken masseproduktion ..

INDKøbsgaranti

Tyrkiet Tyrkiets eneste garanti for indkøbene i Automobile Enterprise Group (TOGG), der gælder til ministeren beskriver Varank, "op til 2035 tusind biler i 30, kan vi ikke garantere enhver virksomhed ud af det." Han sagde.

REGISTRATIONSANVISNINGER TIL DESIGN

Europa, Rusland, USA er også blandt de få steder Tyrkiets ansøgning om registrering gjort Varank slående bilens design, sagde infrastrukturen ville være klar til at gå, når bilen markedet. (sanayi.gov.t er)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar