Aksaray Ulukışla Railway Line har nået det endelige punkt

Aksaray ulukisla jernbanelinje nåede det sidste punkt
Aksaray ulukisla jernbanelinje nåede det sidste punkt

Leder af en serie af Ankara udgående Aksaray Commodity Exchange for at gøre vigtige kontakter Hamid OZKOK, Aksaray Commerce and Industry Afdeling Formand Cuneyt Meteors, Aksaray Commodity Exchange Råd Formand Nurettin Yapılc Aksaray handelskammer Assembly President Fatih Tekin første Tyrkiet Chambers og Commodity Exchanges Association ( TOBB) Præsident M. Rifat Hisarcıklıoğlu besøgte.

Sociale faciliteter TOBB delegation fra Aksaray hal møde arrangeret af Tyrkiet Union of Chambers og Commodity Exchanges (TOBB) Formanden takkede formanden udtrykte tilfredshed med besøget M. Rifat Hisarcıklıoğlu.

Tyrkiet Union of Chambers og Commodity Exchanges (TOBB) præsident Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray Trade Exchange i januar og blev inviteret af formændene vil gøre programmet Aksaray Handelskammer og industri. Præsident Hisarcıklıoğlu lovede at deltage i programmet. Besøget sluttede med et souvenirfoto taget senere.

Samlet til Aksaray Railway

Efter at Aksaray Railway var inkluderet i investeringsprogrammet i 2018, Hamit Özkök, formand for Aksaray Commodity Exchange, og Cüneyt Göktaş, formand for Aksaray Chamber of Commerce and Industry; Ministeriet for jernbaneregulering vicechef General Manager Bilal Tırnakçı mødtes med.

Vicegeneraldirektører Fikret Şinasi Kazancıoğlu og Bilal Tırnakçı gav tekniske oplysninger om jernbanelinjen Aksaray - Ulukışla.

Delegationen afgav en fælles erklæring om betydningen af ​​emnet og det geografiske træk ved Aksaray. eller tusind tak. Det er en gammel by, der forbinder nord til syd og øst til vest midt i Anatolien. Det er blevet et centrum for tiltrækning for investorer på grund af dens placering på Silk Road, den strategiske placering og Aksarays incitamentssystem. Mange internationale virksomheder fremstiller produktion i vores by. Det lider imidlertid af transport og logistik. Aksaray Ulukışla-jernbane med starten af ​​eksporten af ​​varer produceret i vores Aksaray til Mersin Havn til en økonomisk mere attraktive priser og betingelser vil være en stor fordel for forretningsfolk, der investerer i Aksaray. Aksaray vil således blive en attraktion by for investorer både logistisk og strategisk. ”

Vicegeneraldirektør for TCDD og medlem af bestyrelsen Ministeriet for transport og infrastruktur vicegeneraldirektør for jernbaneregulering Bilal Tırnakçı oplyste, at Ulukışla Aksaray jernbanelinie blev afsluttet i 2018, og at det har nået udbudsfasen.

Spikeren Aksaray Konya og Antalya-linjeprojektet vil være afsluttet i juni 2020 og gav tilbudsoplysningerne. (Aksarayhabers)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar