Ankaragans sagde, at vognernes sæder skulle ændres

Ankaray-vogne i hovedstaden sagde, at sæderne skiftede
Ankaray-vogne i hovedstaden sagde, at sæderne skiftede

Ankara Metropolitan Municipality vil ændre sædeordningen for vogne i Ankaray, letbanesystemet, der tjener mellem Dikimevi og AŞTİ. Ankaray-vogne skal forblive i de eksisterende dobbelt sæder eller det nye bænksædesystem for at skifte til to-valgsundersøgelse 70.4 procent af beslutningen om at 'ændre'

I henhold til resultaterne af undersøgelsen, før de eksisterende sæder i vognene blev erstattet med række sæder, blev halvdelen af ​​togvognen nummer A13 oprettet, så passagererne kunne observere, og den nye halv rækkeordning blev etableret i den anden halvdel.

RESULTATER WAGON SEAT ÆNDRING

70.4 procent af de sæder, der var organiseret af kommunen for at ændre valgmulighedens layout med 29.6 procent 'ændring', var beslutningen. 20 procent af de adspurgte ønskede at forblive i den nuværende sædeordning. Ifølge resultaterne af undersøgelsen vil sæder i Ankaray blive omarrangeret. Din første vogn begynder at servere om 6 dage. Alle vogne sendes til den nye sæderække om XNUMX måneder. Kommunen arrangerer de nye sæder fuldstændigt med egne midler og med sine egne arbejdstagere. Sæder i vognene vil blive givet til ekspeditionen, når de ændres.

Fordele ved nye sæder

EGO-embedsmænd understregede, at række sæderne vil vise en homogen fordeling i passagertætheden, hvilket vil have mange fordele og gav følgende information:

”Takket være den nye række af sæderne vil passagerkapaciteten i hver vognserie stige fra 240 til 270. Vognens indre bliver mere rummeligt. Især vil sammenhæng af dørområder undgås. Det vil være lettere for passagerer, der rejser til eller fra AŞTİ at komme af eller på togene. Passagerer, der rejser med deres kufferter, har også muligheden for at sætte deres kufferter i områderne på siderne af dørene. Som et resultat af udvidelse i dørområderne vil handicappede passagerer (især dem, der rejser med kørestole) være i stand til at bevæge sig lettere under landing og boarding af vores køretøjer. ”

Ankaray har 11 stop og betjener over 100 tusinde passagerer hver dag mellem Dikimevi og Ankara intercity busterminal. Ankaras første lette jernbanesystem, Ankaray, er et vigtigt transportsystem, der foretrækkes af universitetsstuderende såvel som passagerer, der kommer eller kører med intercity-bus i hovedstaden.

ANKARAY-KORT

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar