Balıkesir Gar Road vil lette Bahçelievler-trafikken

Bahcelievler station vil lette trafikken
Bahcelievler station vil lette trafikken

Det alternative vejarbejde, der er påbegyndt af Balıkesir Metropolitan Municipality i Gar-distriktet, vil i høj grad lette trafikken fra Bahçelievler Mahallesi, Gündoğan Mahallesi og Vasıf Çınar Caddesi. Historiske bygninger i togstationen gendannes efter byens behov, såsom et bibliotek og et kunstgalleri, og åbnes for offentligheden.


Balıkesir Metropolitan Municipality fortsætter med at implementere transportprojekter i Balıkesir for at sikre sikker og komfortabel transport. Med instruktion fra Metropolitan Mayor Yücel Yılmaz blev vejeudvidelse og rundkørslearbejder indledt for at lette trafikken på mange punkter i byen. Trafikintensitet og ventetider i trafikken er blevet reduceret ved at lette stripudvidelsen i Vasıfçınar Street for nylig. Balıkesir Metropolitan Municipality startede et dobbelt afrundet vejarbejde med et 800 meter bredt dobbeltrundt vejarbejde på et 20 meter stort område lige bag State Railways, der forbinder Cengiz Topel Avenue og Mustafa Tekmeci Square i Gümüşçeşme District.

ALTERNATIV VEJ

Med det alternative vejarbejde, der udføres af Department of Science Affairs, vil chauffører, der kører fra Bahçelievler Mahallesi til State Hospital og Paşaalani Mahallesi, nu sørge for transport lettere og hurtigere. Takket være den nye vej vil trafikken koncentreret til Vasıf Çınar Street falde yderligere.

HISTORISKE bygninger åbnes

Ganggange vil blive bygget på begge sider af vejen såvel som cykelstier, der overholder internationale standarder på den ene side. Tre historiske bygninger i dette område gendannes, og biblioteket, kunstgalleri åbnes for offentligheden efter byens behov. Igen skaber dette område et parkeringsareal på cirka tusind køretøjer. Sociale forstærkningsområder vil blive opført omkring bygningerne, der er ved at blive restaureret og åbnes for offentligheden.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar