Çambaşı Naturfaciliteter blev favorit af rejsende

Cambasi naturfaciliteter blev favoritten hos turister
Cambasi naturfaciliteter blev favoritten hos turister

Çambaşı Naturfaciliteter, som er blevet centrum for opmærksomhed for turister med gennemførelsen af ​​bungalowprojektet efter skicentret, er fulde af udtryk i disse dage, hvor skoler går på semester.


Borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Cirka 60 tusind mennesker brugte Çambaşı Naturfaciliteter, som formåede at være en af ​​de faciliteter, der gav sig et navn med de investeringer, der blev realiseret efter instruktion fra Mehmet Hilmi Güler. I de faciliteter, hvor 26 tusinde mennesker kun strømmet søndag 15. januar, blev køretøjskøen udvidet til hovedvejen.

ALLE FRA 7 TIL 70 Viser stor interesse

I Tyrkiet er havet og den nærmeste lufthavn beliggende i et af skisportsstedet Çambaşı karakter af lyd i verden er ikke bare give udtryk bringe hæren i Tyrkiet borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Vores arbejde fortsætter i alle retninger for at forbedre vinterturismen i Ordu og gøre Ordu levelig i hver sæson. Der var 5 skiløjper i skicentret, vi øgede dette antal til 11 og 5 km sporlængde til 17 km. I denne sammenhæng byggede vi bungalower på vores Çambaşı-plateau, et af Ordos yndlingssteder sommer og vinter. Dette sted er omhyggeligt designet. Ikke mere at sige dets komfort. Med starten af ​​bungalowerne viste alle fra 7 til 70 stor interesse. Ikke kun fra Tyrkiet, hvor det er hermed beder verden, "sagde han.

drivhusplanter
drivhusplanter


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar