Çiğli Kommune glemte ikke studerende i koldt vejr

cigli kommune glemte ikke universitetsstuderende i koldt vejr
cigli kommune glemte ikke universitetsstuderende i koldt vejr

Cigli-borgmester Utku Gumrukcu, Izmir Katip Celebi Universitet under de afsluttende eksamener til støtte for studerende for at imødekomme behovet for transport og distribution af bestilt varm suppe.

Çiğli-borgmester Utku Gumrukcu startede en undersøgelse for at sikre, at studerende ved Izmir Katip Celebi Universitet ikke gik omkring en kilometer fra Izkent Egekent-afkørslen til campus under de afsluttende eksamener. Præsidenten leverede også distributionen af ​​varm suppe på universitetet under finalen for at varme de studerendes interiør i koldt vejr. Påmindelse om, at de samarbejder med Izmir Katip Çelebi Universitet, som er et af de vigtige universiteter i Izmir, om mange emner og underskrev mange protokoller sammen. Dr. Vi har meget god kommunikation med Saffet Köse, universitetsadministration og studerende. Vi henviser altid til de akademiske anbefalinger fra vores universitet i de værker, vi udfører og ønsker at gøre. Derudover prøver vi som kommune at imødekomme vores universitets og studerendes behov inden for rammerne af vores autoritet og midler. I øjeblikket er et af de største problemer afstanden mellem Izban Egekent Station og campus. Vi arbejder tæt sammen med Izmir Metropolitan Municipality for at løse stationens problem. Men for tiden lægger vi ringeflyvninger mellem udgangen fra Izat Egekent Stop Balatcik Neighborhood og campus for at undgå forkølelse under den endelige eksamen. Vi bærer vores studerende i to timer om morgenen og to timer om eftermiddagen ”.

Præsident Gümrükçü: “Varm suppe tiltrækkede opmærksomhed”

Påmindelse om, at de begyndte at servere varm suppe for at afkøle eleverne med afkøling af vejret, fortsatte borgermestertolderne med sine ord som følger: ”Vi sagde:” Lad os lave varm suppe om morgenen under finalen, så vores studerende kan varme op i dette kolde vejr og ikke undlade at spise morgenmad under testen. Vores rektor tillod os at distribuere på campus. Han har en virkelig følsom og omsorgsfuld tilgang, og jeg takker ham. I dag, om morgenen, gik jeg afsted ved Egekent-stop med İzban og gik ombord på de studerende. Vi talte om dine behov. Jeg ville tilbyde dem suppe. Universitetssekretærs generalsekretær Mr. Nurettin Memur og Assoc. Yasin Bulduklu hilste os velkommen. Vi tilbød suppe til vores studerende sammen. ”

Tak fra studerende

Izmir Katip Çelebi universitetsstuderende udtrykte deres tilfredshed med ringserviceservice og varm suppeservice. Eleverne sagde, nedeniyle På grund af vores finale studerer vi til morgen. I disse dage, hvor vejret blev meget koldt, gik vi en kilometer efter Izban stop. Vi var meget glade for at høre, at tjenesten blev taget i brug fra sidste uge. Dertil blev en varm suppe opvarmet. Vi takker virkelig Utku borgmester ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar