Çorum jernbaneprojektarbejder afsluttes ved udgangen af ​​2020

Corum jernbaneprojektarbejde vil være afsluttet ved udgangen af ​​året
Corum jernbaneprojektarbejde vil være afsluttet ved udgangen af ​​året

Et svar, der ikke ville glæde borgerne fra transportministeriet, kom om status for lufthavnen og jernbaneprojekter, som folk i Çorum venter med længsel og nysgerrighed.


Transportministeriet erklærede, at det ville være muligt at "gøre, hvis passagerforventningerne og trafikprognoserne stiger" vedrørende etablering af lufthavnen i Çorum, og jernbanen er planlagt at blive inkluderet i investeringsprogrammet efter afslutningen af ​​projektundersøgelserne i 2020. kvartal 4.

I de seneste måneder GOD Party Ankara stedfortrædende Senol Sunat havde Corum lufthavnen og jernbanen gjorde et spørgsmål om Tyrkiet nationalforsamling. Stedfortrædende Şenol Sunats forslag blev reageret af de regerende partiets deputerede i Çorum.

Et svar kom fra ministeriet for den indsendelse, der blev forelagt af Det gode parti Ankara-stedfortræder Sunat. Udsagnene, der blev afgivet i svaret til Det gode parti Ankara-stedfortræder olenol Sunat fra Ministeriet for udvikling og infrastrukturstrategiudvikling er som følger:

Udbuddet i infrastrukturfaciliteterne i Çorum lufthavn bestående af en landingsbane på 2100 x 30 m, en taxa på 125 x 18 m og et forklæde på 80 x 50 m blev udført den 27.11.1996 af guvernør for Çorum, men projektet "STOL Lufthavnskonstruktion" dateret 27.12.2002. Çorum lufthavnskonstruktion kunne ikke afsluttes på grund af beslutningen truffet af YPK nummereret 2002/132 og Ministerråds afgørelse dateret 30.12.2002 og nummereret 2002/5169.

Næste studieår foregår i Tyrkiet og arbejder i overensstemmelse med lufttransport generelle undersøgelser; Da det vurderes, at der kan bygges en lufthavn i Çorum, hvis passagerernes forventninger og trafikforudsigelser stiger, er der ingen undersøgelse af lufthavnskonstruktion på dette tidspunkt.

På den anden side, mellem Samsun-Amasya-Çorum-Kırıkkale (292 km), er det planlagt at konstruere en dobbelt linje, elektrisk og signaleret højhastigheds jernbanelinje, der er egnet til 200 km hastighed, i Samsun - Merzifon, Merzifon-orum, Çorum-Delice.

I afsnittet Çorum-Kırıkkale (Delice) (100 km) er undersøgelse og projektundersøgelser afsluttet. Undersøgelser og projekter fortsætter i sektionerne Samsun-Merzifon (99 km) og Merzifon-Çorum (93 km), og det sigter mod at være afsluttet i fjerde kvartal af 2020. Efter afslutningen af ​​projektarbejdet er det planlagt at foreslå, at det indgår i investeringsprogrammet for byggeriet. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar