De første kvindelige buschauffører af Eskişehir Metropolitan Work startede

De første kvinder i Eskisehir begyndte at arbejde
De første kvinder i Eskisehir begyndte at arbejde

I begyndelsen af ​​december begyndte de første kvindelige chauffører at arbejde i Eskişehir Metropolitan Municipality, der meddelte, at de ville blive ansat som en kvindelig buschauffør med den meddelelse, der blev meddelt på deres sociale mediakonti. Møde med de første kvindelige chauffører af Eskişehir erklærede Metropolitan Kommunes generalsekretær Ayşe Ünlüce, at kvinders beskæftigelse fortsat vil stige i transport og andre områder.


Med en meddelelse om, at det vil beskæftige en kvindelig buschauffør og en kvindelig parkomat-ledsager med meddelelser på sociale medier, begyndte kvindelige buschauffører at arbejde efter parkomaterne i Metropolitan Municipality. Efter cv-evalueringer og interviews kom kvindelige chauffører, der gennemgik forskellige træninger, sammen med generalsekretær Ayşe Ünlüce. I en erklæring om, at 5 kvindelige chauffører begyndte at arbejde i første omgang, erklærede Ayşe Ünlüce, at de som Eskişehir Metropolitan Municipality lægger stor vægt på kvinders beskæftigelse, og at de ønsker at øge deres beskæftigelse i forskellige områder såsom buschauffør og parkomat officer i de kommende dage.

Da de udtrykte, at de glade for at begynde at arbejde i Eskişehir Metropolitan Municipality, sagde kvindelige buschauffører, at de tror, ​​at kvinder kan udføre ethvert job, når det er muligt. Borgere, der udtrykte deres stolthed over at se kvindelige chauffører på busser efter ESTRAM takkede også Metropolitan Municipality for at støtte kvinders beskæftigelse på alle områder.

De første kvinder i Eskisehir begyndte at arbejde
De første kvinder i Eskisehir begyndte at arbejde

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar