Den vestlige Sortehavs længste skiløb

Den vestlige Sortehavs længste skiløjpe åbnes
Den vestlige Sortehavs længste skiløjpe åbnes

Kastamonu Special Provincial Administrations generalsekretær Zafer Karahasan, "Ilgaz 2-Yurduntepe Ski Center, med en længde på 6 kilometer har den længste skiløjpe i det vestlige Sortehav." Sagde han.

Ilgaz 2013-Yurduntepe Ski Center, der blev opført i 6, har den vestlige Sortehavs længste bane med en længde på 2 kilometer.

Generalsekretær for den specielle provinsielle administration T.Zafer Karahasan undersøgte de endelige forberedelser på anlægget, som forventes at åbne med stor entusiasme i weekenden.

Socialministerechef Tuncay Sönmez, facilitetschef Hakkı Kaya og generalsekretæren, der kom sammen med de ansatte, besøgte alle enhederne og gav de nødvendige instruktioner for at forhindre problemer i åbningen.

Generalsekretær T. Zafer Karahasan afgav en erklæring i slutningen af ​​undersøgelserne; Ur Yurduntepe2 Ski Faciliteter olan, det største projekt af den særlige provinsielle administration efter lufthavnen, vil være afsluttet og vil være tilgængelig for offentligheden fra weekenden.

Udover at være det vigtigste vintersportscenter i vores region, vil Yurduntepe være centrum for tiltrækning i alle sæsoner med sin visualitet. Først og fremmest er vi stolte og stolte over at realisere et af de vigtigste turistprojekter for vores provins, region og land.

Kastamonu Special Provincial Administration har leveret meget vigtige tjenester til udviklingen af ​​vores provins og vores region i de sidste 10 år.

Det har også gjort betydelige fremskridt hen imod institutionalisering. Foruden mange små og store projekter realiserede lufthavnen og Ilgaz 2-Yurduntepe Ski Center to store projekter. Vores nuværende dagsorden er at realisere det 3. største projekt, Open Air Museum og wildlife park.

Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed til vores præsident og til de stedfortrædere og guvernører for deres indsats og støtte i gennemførelsen af ​​dette projekt.

Ved denne lejlighed må jeg endnu en gang nævne, at Kastamonu Special Provincial Administration har magt og viden til at fremstille og styre alle slags store projekter.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar