CHP opfordrer til ekspropriation af kontroversielle broer, motorveje og tunneler

Ekspropriation kræver chpden kontroversielle bro og tunneler
Ekspropriation kræver chpden kontroversielle bro og tunneler

Det republikanske folkeparti (CHP) Kocaeli stedfortræder Tahsin Tarhan opfordrede til ekspropriation af Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway og Eurasia Tunnel.


Broer, tunneler og motorveje, der er lavet med build-drive-transfer-modellen og forårsager millioner af lira fra pengeskabet som følge af overgangsgarantien, bliver mere og mere en byrde for staten hver dag.

Yavuz Sultan Selim Bridge blev betalt 2019 milliarder 3 millioner lira i 50, og Osmangazi Bridge blev betalt 2016 milliarder 2019 millioner lire mellem 3-799.

CHP Kocaeli stedfortræder Tahsin Tarhan, talsmandErklæring fra Deniz til Deniz Ayhan opfordrede til ekspropriation af Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway og Eurasia Tunnel.

“En bro blev fremstillet med de penge, der blev betalt som en pasgaranti”

Desværre er der ikke noget system, der kan betjenes til fordel for build-operation-transfer. Vi har konstant ondt. Staten bør nationalisere disse veje og broer og købe dem alle. Vi vil sænke priserne og begynde at vinde, når passagerne stiger, i det mindste slipper vi for byrden ved at betale for køretøjer, der ikke overstiger. Offentlige skader er forårsaget på alle broer. Der betales milliarder af lire for overgangsgarantien på alle disse broer og motorveje. En bro kunne laves med de penge, der er betalt for passgarantien.

“DET UDFYLDER TIL DE PRODUKTER, SELGT PÅ MARKEDET”

Transportsystemet har store problemer på grund af priserne på brokrydsningerne. De siger, at vi har reduceret bugten til fem minutter, men ingen bruger broen. Lastbilindustrien og transportsystemet lider meget af den høje prispolitik; det påvirkes af dette, og hvert produkt, der sælges på markedet, hæves. Naturligvis er alle produkter kædet.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar