General Manager Keskin undersøger Istanbul lufthavn 3. landingsbane

Er en generel skarp Istanbul lufthavn undersøgt
Er en generel skarp Istanbul lufthavn undersøgt

Huseyin Keskin, administrerende direktør for Statens Lufthavnsmyndighed (DHMİ) og bestyrelsesformanden, undersøgte de tredje landingsbanearbejder på stedet i Istanbul Lufthavn.


General Airports Authority (DHMI) General Manager Hüseyin Keskin afgav en erklæring på sin officielle twitter-konto; ”Påfyldningsarbejdet ved den tredje bane i Istanbul lufthavn og betonbelægningsarbejder i regionerne med afisningsforklæde og afisningsforklæde fortsætter. Den tredje landingsbane, som også vil reducere taxetider og COXNUMX-emissioner markant, bringer nye poster til Istanbul lufthavn. ”

”Påfyldningsarbejder ved den tredje bane i Istanbul lufthavn og betonbelægningsarbejder ved End-Around taxibanen og afisningsforkortregionerne fortsætter. Den tredje landingsbane, som også vil reducere taxetider og COXNUMX-emissioner markant, bringer nye poster til Istanbul lufthavn. Regionalt lufttrafikstyringscenter, Lufttrafikstyringstårn og ARFF Bygningskonstruktioner, der skal afsluttes med landingsbanen, vil blive afsluttet samtidig med den tredje landingsbane. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar