Ministeriet for finansministerium og finans: 'IMM anmodede ikke om kreditgodkendelse af Metro'

Finansministeriet anmodede ikke om godkendelse af lånet til ibbn metro
Finansministeriet anmodede ikke om godkendelse af lånet til ibbn metro

I januar i år meddelte finansministeriet og finansministeriet, at Istanbul Metropolitan Municipality ikke havde nogen anmodninger om kreditgodkendelse indsendt til ministeriet eller afvist af ministeriet.

I en skriftlig erklæring fra finansministeriet, ”Istanbul Metropolitan Kommunes borgmester Ekrem Imamoglu, tirsdag den 14. januar (i dag),” 2020 ”, især i tilfælde af nogle metrobaner, har vi åbnet en anmodning om kredit. Vi har brug for finansministeriets godkendelse for at mobilisere lånet. Vores anmodning om 3 linjer blev afvist i den første uge af januar. I januar i år anmodede Istanbul Metropolitan Municipality ikke om nogen lånegodkendelse, der blev forelagt vores ministerium eller afvist af vores ministerium. ”

Udsagnet, ”Istanbul Metropolitan Municipality, anmodet af finansministeriet om ikke-garanterede udenlandske låntilladelser, Üsküdar-Altunizade-Ümraniye Dudullu Metro Line 126 Metro Vehicle for levering dateret 29.11.2019, Başakşehir-Kayaşehir Metro Line Construction, Electromechanical Works and Vehicle Procurement, Kaynarca-Pendik-Tuzla metrolinekonstruktion, elektromekaniske værker og indkøb af køretøjer, Çekmeköy Sultanbeyli metrolinekonstruktion, elektromekaniske værker og køb af køretøjer, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metrolinekonstruktion, elektromekaniske værker og køretøjsindkøbsprojekter med skrivelsen dateret 30.07.2019 Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt og Kirazlı Halkalı Det er allerede givet med brevet dateret 22.10.2019 til Metro Lines Projects ”.
Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar