Jernbaner afsporet i PKK-angreb fjernet 4 år siden i Elazig

Deraderede vogne blev fjernet under PKK-angrebet år efter år.
Deraderede vogne blev fjernet under PKK-angrebet år efter år.

Da PKK-terroristerne detonerede de håndlavede sprængstoffer, mens Elazig-Tatvan-ekspeditionen, blev vogntogets vogne løftet efter 4 år.


Elazig Burguder landsby Masala position i det 30 juli, 2016 Dato for PKK-terrorister håndlavede eksplosiv anordning eksploderede Undgå startet af godstog på skinnen fra 5 Provincial gendarmeriet Kommando til at løfte vognen, blev Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) kontaktet. Under de strenge sikkerhedsforanstaltninger truffet af gendarmeriet blev de afsporede vogne løftet af en kran fra det sted, hvor de blev sprængt væk.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar