Øg flyvningerne til østlige og sydøstlige anatoliske provinser

Forøg fly til østlige og sydøstlige anatoliske provinser
Forøg fly til østlige og sydøstlige anatoliske provinser

En fælles erklæring blev afgivet af Diyarbakır Commodity Exchange (DTB) og Diyarbakır Chamber of Commerce and Industry (DTSO) på grund af det utilstrækkelige antal flyvninger til østlige og sydøstlige Anatoliske provinser. Erklæringen oplyste, at flyvningerne til østlige og sydøstlige anatoliske provinser var utilstrækkelige, og det blev opfordret til en stigning.


Erklæring fra DTB og DTSO; ”Det har meddelt, at flyvningerne af 24 Boeing 737 MAX-type fly i THY-flåden er stoppet indtil anden orden den 13. marts 2019 af Turkish Airlines Directorate med det formål at give flysikkerhed og passagersikkerhed. Efter at have truffet denne beslutning blev der foretaget begrænsninger på indenrigs- og internationale flyvninger, og antallet af daglige flyvninger i mange provinser blev reduceret.

Imidlertid er antallet af flyvninger i den østlige og sydøstlige Anatolia-region reduceret meget mere end andre anatoliske provinser, med et uforholdsmæssigt arrangement, når man planlægger flyvninger på indenrigsflyvninger.

  • I de undersøgelser, der blev foretaget af os, blev følgende resultater fundet.
  • I mange provinser anvendes 10-30% begrænsning på THY- og Anadolu-jetfly, mens dette forhold er begrænset til 50-60% i regionen.
  • De daglige flyrejser til Ankara fra mange provinser er reduceret til flere dage om ugen.
  • Det er blevet næsten umuligt at få flybilletter under 400,00 TL.
  • CIP-salonger i moderne lufthavne bygget efter instrukser fra dit formandskab og udstyret indeni begyndte at rådne, da de ikke blev taget i brug.
  • Det er blevet umuligt at finde en flybillet for en uge siden i mange provinser, og det er forsøgt at rejse til provinserne i regionen ad vej fra den nærmeste lufthavn.
  • Begravelserne til vores pårørende, der døde i de vestlige provinser, kan begraves ved at vente i et par dage, da der ikke kan findes nogen billet af deres pårørende.
  • Indenlandske turistbesøg med fly er stoppet.
  • Desværre blev vores anmodninger om udnævnelse fra THYs general manager i denne sag ikke fundet.

Alle officielle og videnskabelige data viser, at vores region ligger på et lavt niveau sammenlignet med andre regioner med hensyn til udvikling. På trods af dette har vi som forretningsfolk i vores region aldrig mistet vores beslutsomhed om at føre vores nationale og regionale udvikling til et højere niveau. Vores bestræbelser på at drive den historiske og kulturelle rigdom i vores region til fordel for turistsektoren og for at bidrage til den økonomiske udvikling i vores land og region fortsætter. Som et resultat af freds- og sikkerhedsmiljøet i regionen og vores virksomhedsindsats er der begyndt en vigtig udvikling inden for turistsektoren. Som det fremgår af TURKSTAT-data, har der været en dobbelt stigning i antallet af indenlandske og udenlandske turister, der besøger provinserne i regionen sammenlignet med tidligere år.

Selv om denne stigning forventes at fortsætte med en meget hurtigere acceleration i de kommende år, ser vi DET Generaldirektorat for at reducere antallet af flyvninger til provinserne i regionen som en uacceptabel praksis. Det er vigtigt for vores land og vores region at udvikle sig, gennemgå de nuværende flyveprogrammer og for at øge provinsernes flyvninger. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar