Gayrettepe Istanbul Lufthavn Metro Tyrkiets først 'til en hurtig metro-system

Gayrettepe Istanbul lufthavnen, vil metro metro system være den første hurtige turkiyenin
Gayrettepe Istanbul lufthavnen, vil metro metro system være den første hurtige turkiyenin

Minister Turhan, der talte i Gayrettepe-Istanbul lufthavn Metro-projektet, der blev realiseret af formandskabet for præsident Recep Tayyip ErdoÄŸanâ € ™, byen i dag. Rayllu oplyste, at investeringerne, der blev foretaget inden for systemområdet, blev samlet til et godt eksempel.


Turhan oplyste, at de lavede den første jernbanekilde til dagens Gayrettepe-Ä ° stanbul Airport Metroâ € ™ og bemærkede:

â € œsayä cumhurbaåÿkanä ± m ± n, din vision og dit ã¶nderliäÿi mere civiliseret og fru ± ± r en NDA i A ° stanbul på Windows XP s çOk büyük Name Is ATA ± ± ± LDA. Mens Istanbul er udstyret fra bunden af med nye boligprojekter, blev transportnetværk, der muliggør komfortable rejser, etableret af vores ministerium under din ledelse og fortsætter med at blive etableret. Adskillige verdensprojekter er kommet til live i Istanbul i luftfartsselskaber, vej- og jernbanesystemer. Mens megaprojekter som den nordlige Marmara-motorvej, Yavuz Sultan Selim-broen og Istanbul lufthavn blev taget i brug, blev gigantiske fortelt som Marmaray og Eurasia, der passerede under havet og startede under havet, igen ° Istanbul er vært. Ligeledes beviste hvert af disse projekter, efter deres idriftsættelse, hvor gavnlige de er for vores land for Istanbul. Istanbulitter har draget fordel af disse tjenester.

Turhan ved at forklare, at de er opmærksomme på betydningen af undergrundsbaner i byen under rallytransportinfrastrukturen, på dette tidspunkt, borgmesteren i BüyükŸehir Takket være metro-konstruktionerne, der blev indledt i den nuværende periode, og som blev fortsat under formandskabet og formandskabet, var en fjerde side af Istanbul forbundet med hinanden med metro. han talte.

ediyoruz € 7 bygning 24 timer i døgnet baseret på 3 skift €

Minister Turhan har nået infrastrukturen i Istanbul Lufthavn, der er taget i brug i henhold til instruktionerne fra præsident ErdoÄan ”og vil være den største lufthavn i verden efter at alle segmenter er afsluttet. På den mest presserende og bedste måde igen fortsatte han sine opfølgninger ved at forklare, at ministeriet blev grundlagt:

På dette tidspunkt bygger vi Istanbul Airport -Gayrettepe Metro Line baseret på 7 skift 24 timer i døgnet, 3 dage om ugen. Fordi dette projekt, der er 37,5 kilometer langt og består af 9 stationer, har stor betydning for vores borgere i Istanbul. Takket være denne linje falder transporten til lufthavnen indtil en halv time. For at opnå dette, mens den maksimale hastighed er 80 km i alle undergrundsbaner, blev dette metrussystem designet for første gang i Tyrkiet til at gøre 120 km / t. Når dette projekt er afsluttet, vil dette projekt være det første ”Fast Metro” -system i Tyrkiet.

For at sætte projektet i brug så hurtigt som muligt understregede Turhan, at de brugte 10 grøfter på samme tid i et metro-projekt for første gang i Tyrkiet og udførte meget vellykket. Med indsatsen fra den tyrkiske ingeniør og arbejder blev det arbejde, der blev vist i udgravningsoperationerne, brudt i verdensrekorden mellem maskinerne med denne diameter. jeg placebo.

â € PlanVi planlægger at bevæge 470 meter om dagen i skinnemontering og 14 tusind meter om en måned

Turhan erklærede, at de planlægger at gå 470 meter om dagen i skinneenheden og 14 tusind meter om en måned ved at færdiggøre denne linje på den hurtigste og sikreste måde for at betjene Istanbulites. Han sagde sine stiger.

Turhan erklærede, at dette projekt ikke kun vil være vigtigt for Istanbul at nå lufthavnen, men det er fortsættelsen af dette projekt. HalkalıMed metro-projektet mellem lufthavnen vil næsten alle Istanbul-metro-systemer blive startet, og det vil blive centrum for Istanbul-metrussystemet. En fjerde side af Istanbul vil være forbundet til Istanbul lufthavn, og den vil være forbundet til hele byen i Istanbul lufthavn.

Turhan overbragte sin taknemmelighed til alle, fra ingeniøren til arkitekten, fra arbejdsstyrken til projektlederen, som bidrog til dette projekt for at nå dette punkt.

Kort over Istanbul Metro


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar