Generaldirektoratet for jordregister og kadaster til kontraktsansatte

generaldirektorat for jordskifte og matrikel
generaldirektorat for jordskifte og matrikel

Generaldirektoratet for Landregister og Kadastre annoncerede, at 657 ansatte vil blive ansat i henhold til lov nr. 125 om embedsmænd, der skal ansættes i provinsielle serviceenheder. Kandidater KPSS (B) -point placeres i rangeringen og vil blive foretaget i den skriftlige eksamen vil blive købt.

I meddelelsen fra Generaldirektoratet for Jordregister og Kadastre: Genel Det Generaldirektorat for Landregister og Kadastre ansættes i provinsielle serviceenheder og skal ansættes i overensstemmelse med artikel 125, B, i artikel 657 i loven om embedsmænd nummereret 4 til stillingen som 06 kontrahenteksperter, der er angivet i den vedhæftede liste og provins. Vedrørende ansættelse af kontraheret personale, der er offentliggjort i Tidende 06/1978/7 og nummereret 15754 knyttet til Ministerrådets afgørelse af 28/6/1978 og nummereret 16330/XNUMX, der skal dækkes af kapitalbudgettet
I henhold til litra c), første afsnit, i artikel 2, i bilag-4 til principperne, vil det indgåede personale blive taget på grundlag af resultatet af den skriftlige prøve blandt de kandidater, der skal indkaldes til XNUMX (fire) gange af antallet af stillinger, der skal indkaldes, forudsat at KPSS (B) -gruppen placeres i rækkefølgen af ​​point puan.

Betingelser, der kræves: 1-Nogle af de betingelser, som ansøgerne skal være opfyldt, er som følger: amak Uden at dette berører bestemmelserne i artikel 657 i lov nr.

2-Selv hvis perioderne i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er forbi; lovovertrædelser mod statens sikkerhed, lovovertrædelser af den forfatningsmæssige orden og dens funktion, lovovertrædelser mod nationalt forsvar, lovovertrædelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, bestikkelse, bestikkelse, selvom de er idømt et år eller mere for en bevidst lovovertrædelse eller amnesti. , tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, ondskab i udbuddet, udførelse af handlingsforfølgelse, hvidvaskning af værdierne på aktiver, der følger af forbrydelse eller ikke er dømt for smugling af forbrydelser.

3-mandlige kandidater har ikke noget at gøre med militærtjeneste.

KPSS skal være mindst 60:På den anden side kræves det, at kandidaterne bærer nogle særlige betingelser. Specifikke krav er som følger: Information og dokumenthåndtering, dokumentation og information, arkivering, bibliotek eller osmannisk paleografi, arabisk og persisk kurser i videregående uddannelsesinstitutioner. (Kandidater, der er kvalificerede til at blive udnævnt, bliver bedt om at lave en transkription, der viser, at de har set nogen af ​​de osmanniske paleografikurser, arabiske eller persiske kurser.)

2016 KPSS (B) gruppe KPSS-P3 score type 60 (tres) eller mere
Efter at have scoret.

ANVENDELSES STED OG TID Jordskifteregi og kadastregion i Ankara, Istanbul, Izmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakir, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazig, Eskisehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Sanliurfa og Yozgat 06 Kontrahent personale (13 / B) Ansøgning om anmodningsformular ”, som fås på webstedet for vores generaldirektorat (www.tkgm.gov.tr) mellem 2018-4 april XNUMX indtil arbejdstidens ophør og de dokumenter, der er specificeret i denne formular, skal indsendes vil blive udført personligt.

Hvis der er ansøgt om mere end et regionalt direktorat, anses alle ansøgninger for ugyldige, og selvom kandidaten er udpeget, annulleres udnævnelsen.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar