Gratis transport fra Samsun til jordskælvsområdet!

Gratis transport fra jord til jordskælvzone
Gratis transport fra jord til jordskælvzone

Gratis transport fra Samsun til jordskælvsområdet! Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir meddelte, at de vil give gratis transport til studerende, hvis familier er i katastrofeområdet.


Metropolitan-borgmesteren Mustafa Demir meddelte, at de vil hjælpe de studerende, der studerer i Samsun på transportstedet, til at gå til deres familier i Elazig og Malatya. Med oplysning om, at de vil yde alle former for støtte, hvis de kontakter nummeret 0555 865 55 i hans erklæring fra hans sociale mediekonto, sagde borgmester Demir: "Vi vil helbrede sårene sammen."

VI ER KLAR TIL ALLE STØTTER

Borgmester Demir sagde i sin erklæring på sociale medier: ”Vores studentsøskende, der studerer i Samsun og ønsker at gå til deres familier i jordskælvsområdet, kan nå os på 0555 865 55 10. Vi er klar til at yde al slags støtte til vores afkom ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer