Adnan Ünverdi, formand for bestyrelsen for GSO

Gso bestyrelsesformand adnan unverdiden indenlandsk bilvurdering
Gso bestyrelsesformand adnan unverdiden indenlandsk bilvurdering

GSO-præsident Adnan Ünverdi, den nationale og den indenlandske teknologi inden for omfanget af farten med vores indenlandske bil passerede en større vending i vores land, sagde han.

Gaziantep Chamber of Industry (GSO) Ünverdi Adnan bestyrelsesformand, inden for rammerne af de nationale og lokale teknologi flytter Tyrkiet Chambers og børser Union (TOBB), Tyrkiets Automobile Enterprise Group på forudsætning (TOGG) med vores lokale bil udviklet af sagde, at nu et afgørende vendepunkt i vores land.

Ünverdi bemærkede, at de var partnere i denne store stolthed i programmet Yolculuk Journey to Innovation Meeting ”afholdt i Bilisim-dalen i Gebze. I de første år af republikken i vores land er de værker, der blev indledt til fly- og bilproduktion, altid blevet gemt og desværre mislykkedes. Efter 58 år siden revolutionbilerne sluttede denne store længsel. I dag udvikler vores stat meget vigtige projekter med forsvarsindustrien og bilindustrien samt vores private sektor for højteknologi. I forsvarsindustrien er der gjort alvorlige fremskridt på kort tid, og vi er stolte af det. Gudskelov, teknologi og pande sved med vores lands indenlandske bil. I dag med denne udvikling oplever vi en transformation ikke kun inden for teknologi, men også i mental forstand. ”

Bemærk at vores indenlandske bil, der er udviklet af TOGG, har fundet sted i en kritisk periode, og som en ny generation af biler, kan den finde muligheden for at starte løbet i international konkurrence ikke engang bagved, men endda et skridt foran. ”Bilsektoren er blandt de mest konkurrencedygtige sektorer i verden. I sektoren, der har været domineret af benzin- og dieselmotorer i mange år, gennemfører virksomheder nu projekter om elektrisk drevne bilteknologier. På et tidspunkt, hvor semi-benzin- og halvelektriske modeller fik vægt, demonstrerede vores land også sin påstand i sektoren med en fuldt elektrisk bil. High-tech bilindustrien i Tyrkiet håb med denne nye generation af biler vil også blive et globalt brand med deres egen bil, "sagde han.

TOBB præsident Rifat Hisarcıklıoğlu, "Tyrkiets indenlandske mærke biler er ikke bare gøre biler. Tyrkiets bil er mere end blot en bil. Tyrkiets bil og teknologisk forandring, overgangen til den digitale økonomi. Det er en ny udfordring "Ünverdi minder om de ord," Tyrkiets TOBB Præsidentens bemærkninger om bilen er den bedste måde at opsummere denne proces. Dette er en stor transformation ..

I en sådan proces startede Gaziantep Chamber of Industry transformationsprogrammet i branchen, og i denne sammenhæng tog forsvarsindustrien og den medicinske sektor vigtige skridt Ünverdi udtrykte, at regionen er klar til alle former for initiativer i bilindustrien som en by, der åbner for Mellemøsten.

Design, udstyr, komfort og øjne fyldt med high-tech 'Tyrkiets bil til vores land og ønske om, at vores nation lovende Adnan Ünverdi, "Først, Mr. President Recep Tayyip Erdogan, TOGG og TOBB bestyrelsesformand Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tyrkiet Jeg vil gerne takke alle vores ingeniører for deres indsats og sved. Otomobil

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar