Hvis der er nogen, der er nysgerrige efter, at toget kører fra Bursa, ja det gør det

Hvis nogen spekulerer på, om toget kører fra Bursa, ja, det passerer.
Hvis nogen spekulerer på, om toget kører fra Bursa, ja, det passerer.

Toget har kørt gennem Piribeyler togstation i Büyükorhan distrikt, som er 105 kilometer væk fra Bursa centrum, i 85 år, men de fleste i byen ved det ikke.


Mens de fleste mennesker, der bor i Bursa ikke ved, at tog kører gennem byen, bruges stationen ved Bursa-Balıkesir-grænsen af ​​Büyükorhan-beboere. Omgivende landsbyboere og beboere tager toget til Kütahya, Balıkesir, Eskişehir, Ankara og İzmir i stedet for Bursa, hvor de er forbundet. Toget, der har været i drift siden 1935, ses som en stor velsignelse for de borgere, der bor i regionen. Borgere, der bor i regionen, går overalt med tog.

Büyükorhan borgmester Ahmet Korkmaz, de fleste ved ikke, at der er et tog, der går gennem Bursa, men et tog passerer gennem det 23 kilometer lange land Bursa. Bursas eneste togstation ligger i Piribeyler, inden for Büyükorhan grænser. Der er en toglinje til İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya og Ankara. Gods- og persontransport sker med dette tog. Der er 6 ture om dagen herfra. Vi vil bringe denne togstation sammen med Bursas vejtransport. Vi havde et møde med vores transportminister. Afstanden mellem stationen og vores distrikt er 34 kilometer, og vi tager denne afstand til grænsen til vejnetværket. Med fornyelsen af ​​vejen er der et nyt vejarbejde til Bursa-Orhaneli og Büyükorhan. På denne måde ønsker vi at drage fordel af togtransport, da vejen fra vores distrikt til togstationen slutter samtidig ”.

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer