Hvornår starter Rize-Artvin lufthavn service?

Rize Artvin lufthavn halvt afsluttet
Rize Artvin lufthavn halvt afsluttet

Ministeriet for Transport og Infrastruktur 766 ha og den forventede fundament blev lagt af 2,5 år siden, premierminister Recep Tayyip Erdogan, Tyrkiets 2. lufthavn Rize- bygget på havet fylder 52 procent af Artvin Lufthavn blev afsluttet.

I opførelsen af ​​Rize-Artvin lufthavn, som blev designet af ministeriet for transport og infrastruktur på 766 ha jord i Yeşilköy, Rises Pazar-distrikt og lagt af præsident Recep Tayyip Erdoğan den 3. april 2017, blev 266 millioner tons jord bygget til 88,5 ha jord. sten, der skal bruges. I det område, hvor 150 lastbiler transporteres dag og nat, fortsætter havfyldningen. Ud over lastbiler bruges også to udgravningsskibe. Cirka 2 tusind tons fyldning pr. Dag i byggeriet af lufthavnen, landingsbanepåfyldning fortsætter. Kanlımezra, 120 kilometer væk fra projektstedet og Tektaş stenbrud, 3 kilometer væk, transporteres med lastbiler til havet via forbindelsesvejen.

Sten fyldt med lastbiler til udgravningsskibe udledes i havet med en dybde på 28 meter. Mollens indre område vil være cirka 2 millioner kvadratmeter, og der vil i alt blive lavet 2 millioner 400 kvadratmeter havfyldning. 52 procent af projektet er færdig, mudring og fyldning af produktionen i bane-, forklæde- og taxabanefelter i marts 2020 i grundlaget, undergrunden og belægningsproduktionen er planlagt at starte. Det forventes at blive brugt af 3 millioner passagerer om året Rize-Artvin Lufthavns infrastruktur fungerer, koster 1 milliard 78 millioner pund.

Rize og Artvin Lufthavn i antallet af sjældne i verden, Tyrkiets anden lufthavn fylde havet. Det har et samlet fyldareal på 2 millioner 600 kvadratmeter. 85 millioner 500 tons fyldning vil blive foretaget i lufthavnen. For at gøre dette arbejde arbejder omkring 300 maskiner 24 timer.

Rize-Artvin Lufthavns bidrag til turisme vil også være stort. Med lufthavnen bliver Sortehavets højland lettere tilgængelige. Handel, transport, logistik, regionen vil have mange tjenester. Ovit Tunnel, der menes at være integreret i lufthavnen, blev afsluttet. İyidere logistikhavn starter i år. Produkterne fra øst og sydøst vil nu nå logistikhavnen og lufthavnen i İyidere på meget kortere tid end før. Herfra planlægges en meget mere intensiv transport, turisme og handel til de kaukasiske og asiatiske lande.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar