Hvornår tages Gayrettepe Istanbul lufthavnsmetro i brug?

Hvornår tager gayrettepe istanbul lufthavns metrolinje i brug
Hvornår tager gayrettepe istanbul lufthavns metrolinje i brug

Præsident Recep Tayyip Erdoğan talte ved Gayrettepe-Istanbul lufthavns metroprojektets første jernbanesvejsceremoni. Erdogan har ønsket at være medvirkende til velgørenhed af projektet, de er bekendt med Tyrkiet i de sidste 17 år af historiens største projekt, der minder om, at de udfører en vigtig del af dette projekt i Istanbul, siger Gayrettepe-Istanbul Lufthavn han nærmede sig slutningen af ​​Metro-projektet.


Erdoğan understregede, at Istanbul Lufthavn, der blev åbnet med en kapacitet på 90 millioner passagerer i første omgang, og som har mulighed for at vokse op til 200 millioner passagerer, er et af disse gigantiske projekter.

”Selvom vi bragte vores lufthavn til vores by, forsømte vi naturligvis ikke transportens størrelse. Med åbningen har lufthavnsvirksomheden allerede startet sin egen busforbindelse. For at lette og fremskynde offentlig transport, rullede vi straks ærmerne op til konstruktionen af ​​metrolinjen. Denne metrorute, der har en samlet længde på 37,5 kilometer og består af 9 stationer, er også forbundet med alle andre offentlige transportlinjer i Istanbul. Gayrettepe-Istanbul lufthavns metrolinje er det hurtigste projekt med udgravning i vores land. Som vores minister sagde, fortsætter vi med succes denne proces, hvor 10 gravemaskiner fungerer på én gang. 94 procent af udgravningsarbejdet og en betydelig del af tunnelerne er afsluttet. Vi har nået en to tredjedels realisationsgrad i hele projektet. Nu starter vi lægningen af ​​skinnerne. Vores mål er at realisere en 24 meter jernbaneinstallation om dagen med 470-timers kontinuerlig drift. ”

“Vinder første hurtige metrotitel”

Præsident Erdoğan erklærede, at projektets skinner og tilslutningsmateriale blev produceret af lokale virksomheder og blev møbleret af tyrkiske ingeniører og arbejdere. Indikerer, at signalanlægget og metrovogne på denne linje udføres i mellemtiden, sagde Erdogan: ”Vi kan ikke give samtykke til at bringe noget arbejde muligt i vores land, især i den kritiske periode, vi har gennemgået. Hvis der er begået fejl i denne forbindelse, tror jeg, at alle af dem vil blive rettet øjeblikkeligt. Når de færdiggøres på samme måde, fungerer de hurtigste metrobiler i vores land her med 120 kilometer i timen. Transporten mellem lufthavn og Gayrettepe leveres således på 35 minutter med denne linje, som også vinder titlen på den første hurtige metro i vores land. ”

Erdogan erklærede, at deres mål er at sætte de første 28 kilometer af sektionen op til Hasdal i brug i slutningen af ​​dette år, Kagithane-sektionen i april 2021 og Gayrettepe i august 2021.

Præsident Erdogan sagde, at den nye tunnel, der vil passere under Bosporus, efter Marmaray og Eurasia også har afsluttet undersøgelsesprojekterne i Grand Istanbul-tunnelen.

Erdogan sagde, at dette projekt er et hurtigt jernbanesystem med metrokarakter, der vil forbinde i alt 6,5 forskellige jernbanesystemlinjer, der vil blive brugt af 11 mio. Passagerer dagligt, sagde Erdogan, at udbudsforberedelsesarbejdet i den store Istanbul-tunnel fortsætter.

Erdoğan, Gebze som en fortsættelse af Marmaray Halkalı Han forklarede, at de har moderniseret forstæderlinjerne fra begyndelsen til slutningen, og da de blev Metropolitan Mayor, var længden af ​​Istanbul-jernbanesystemet cirka 34 kilometer, og i dag betjener de Istanbul med et jernbanesystem på 233 kilometer.

Destination 190 km tunnel og 1100 km metro

Erdogan erklærede også, at konstruktionen af ​​tunnelerne op til 14,2 km i længden og metrolinjerne på 288 km i længden også fortsætter.

”Vores mål er at gøre Istanbul til det mest udbredte transportnet i verden med tunneler, der når 190 kilometer og metrolinjer på 1100 kilometer. Vores transportministerium har udført 318 kilometer af det 165 kilometer lange jernbanesystemnetværk, der stadig fungerer eller er under opførelse. Da Istanbul-projekterne er for vigtige til at overlades til de lokale administrationer i denne by, er de vigtige og store. Vi serverer Istanbul, som er et udstillingsvindue og vores lands elev, med en glæde over tilbedelse. Vi påtager os også store projekter som regering i alle 81 provinser og tilbyder de tjenester, som vores nation har brug for hurtigt og effektivt. For os har konkurrence i tjeneste forrang frem for politisk konkurrence. Hvis en by har brug for service, ser vi ikke på stemmesatsen, stedfortrædere og kommunen der. Hvert af vores ministerier foretager deres beslutninger på deres egne felter, afslutter deres forberedelser og begynder at arbejde. Her katbekat denne forståelse af alle dem, der foretages i 17 år historie Republikken Tyrkiet var vi i stand til at overtage hele tjenesten. Vi har gjort en indsats for at omfavne hver af vores 82 millioner mennesker i alt fra uddannelse til sundhed, transport til energi, fra masseboliger til sport, fra den bymæssige infrastruktur til social bistand. ”

Kort over Istanbul MetroRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar